|
|
Bojlery klaksony i inne |
Autor |
Wiadomość |
Tade82
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: FiatDucato280alkowa1990/1.9td
|
Wysłany: 2025-06-05, 21:55 Bojlery klaksony i inne
|
|
|
Po uruchomieniu bojlera truma wszystko działa ... słychać załączona grzałkę ale wyłączyć się nie udało
Nie sprawdzałem czy dogrzeje do np 30 i sie wyłączy ale niezależnie czy jest na takim małym panelu z boku z pokrętłem na on czy off to cały czas go słychać...
Poza tym mam pościągane węże od wody z kranu w łazience bo ja remontuje i woda leci do baniaka w momencie podgrzewania.
Dodatkowo zaczął działać klakson od momentu włączenia bojlera wcześniej w ogóle nie działał ... ogólnie to raczej tak być nie powinno ale klakson załącza się i bez przekręconego zapłonu...
Wstępnie wszystko było sprawdzane i działało oprócz klaksonu teraz jakieś zwarcie podpowiedzieć gdzie szukać
Na załączonym panelu mam dwie pozycje wody lewa i prawa
Po wciśnięciu na lewo pokazuje 1/4 po prawo pusto
Tzn że to jest na dwa oddzielne zbiorniki do czystej czy jeden jest na szarą?
Dzięki |
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 93/93 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2025-06-05, 22:36
|
|
|
Scenariusz do odcinka Alternatywy 4? |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|