|
|
Jest ktoś zainteresowany |
Autor |
Wiadomość |
DI STEFANO
weteran
Twój sprzęt: Wygodny camper z wozidłem i zmywarką
Pomógł: 14 razy Dołączył: 26 Paź 2008 Piwa: 76/72 Skąd: tam gdzie lepiej
|
Wysłany: 2025-07-03, 14:07 Jest ktoś zainteresowany
|
|
|
Z uwagi na fakt pogarszania się stanu mojego zdrowia oraz zmianę schematów zagranicznych podróży postanowiłem oddać w dobre ręce mój micro samochodzik wraz z przyczepą specjalnie dla niego dedykowaną.
Auto to BAJAJ QUTE i jest najnowszą wersją indyjskiej taxi o wadze 366 kg, przyczepa waży ok.150 kg i jest zakwalifikowana jako lekka (DMC 750 kg) i można ją stosować do przewozu nie tylko microcara, quada lub motocykla a także po małej modyfikacji zrobić z niej cargo.
Dodatkowo dołożyć można bagaż sprzętu turystycznego na ok.200 kg.
Przyczepa ma wciągarkę , mocny akumulator i jest uchylna.
Łatwa w ręcznym manewrowaniu z pełnym ładunkiem gdyż jest dobrze wyważona.
Całość - przyczepa + camper można powozić z kat.B gdyż mieści się w DMC 4250 kg tak więc groźba wysokiej kary za przekraczanie wagi odchodzi w niebyt.
Niektórzy podnoszą problem, że jazda z przyczepą to udręka a manewry utrudnione.
Mówią to kierowcy, którzy w życiu nie jeździli zespołem pojazdow.
Niestety pomimo wielu prób nie udaje mi się wyrzucić fotki, tak więc odsyłam do ogłoszenia które ukaże się dziś na OLX.
Bliższych informacje udzielę telefonicznie. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|