Przesunięty przez: Tadeusz 2010-04-20, 18:33 |
NOC W MUZEUM KARAWANINGU WARKA |
Autor |
Wiadomość |
martes
weteran "Miła Karawana"
Twój sprzęt: baz campera
|
Wysłany: 2009-05-11, 09:52 NOC W MUZEUM KARAWANINGU WARKA
|
|
|
Zaproszenie na" NOC W MUZEUM " dnia 16 .05 .2009 od godziny 21.00
Impreza odbędzie się niestety podczas zlotu w Pajęcznie , termin jest międzynarodowy więc nie bardzo jestem w stanie go zmienić
Wejście oczywiście bezpłatne
Pozdrawiam i zapraszam Wszystkich |
_________________ MARTESIK...
 |
|
|
|
 |
MariuszB
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2008 Piwa: 5/5 Skąd: Warszawa/Bayern :)
|
Wysłany: 2009-05-11, 09:57 Re: NOC W MUZEUM KARAWANINGU WARKA
|
|
|
martes napisał/a: | Zaproszenie na" NOC W MUZEUM " dnia 16 .05 .2009 od godziny 21.00
Impreza odbędzie się niestety podczas zlotu w Pajęcznie , termin jest międzynarodowy więc nie bardzo jestem w stanie go zmienić
|
A będzie wyświetlany na beamie film "NOC W MUZEUM II"?
Marcin... co to znaczy termin międzynarodowy?
Ciężko się rozdwoić... gdyby nie Pajęczno chętnie bym przyjechał. |
_________________ Pozdrawiam
MariuszB |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2009-05-11, 10:39
|
|
|
Marcinku mam wobec tego rozumieć, że Cię nie będzie w Pajęcznie |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2009-05-11, 21:06
|
|
|
Marcinie, a duchy będą? A tak na powaznie to szkoda, ze termin koliduje ze zlotem w Pajecznie. |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2009-05-11, 22:03
|
|
|
martes, pracować trzeba, ale ..... taka robota to głupota, żeby nie móc przyjechać na krupówki do Pajęczna.
Pracuj Marcinie, praca uszlachetnia, a my z bańki i DżinDobry.
Szkoda, ale jeszcze w tym roku dam Ci z bańki |
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

Twój sprzęt: Riva Mobil City540 Ducato 1,9td
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Lut 2007 Piwa: 5/1 Skąd: Przedzeń
|
Wysłany: 2009-05-11, 22:19
|
|
|
eeik, pawcio, prezesuu - a Wy po co jedziecie do Pajęczna? Zobaczyć Pajęczno? Czy spotkać się z ludźmi? Przecież spotkać można się wszędzie. Chyba, że jedziecie spotkać konkretnych ludzi (w konkretnym celu), którzy do Warki przyjechać nie chcą. |
_________________ "Jeśli chcesz - szukasz sposobów. Jeśli nie chcesz - szukasz powodów"
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2009-05-11, 22:50
|
|
|
Chętnie bym przyjechał ale ten weekend mamy zajęty |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
paf
Administrator
Twój sprzęt: Rimor Katamarano 8 czasami :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 37/20 Skąd: Pajęczno
|
Wysłany: 2009-05-11, 23:02
|
|
|
sasquatch napisał/a: | eeik, pawcio, prezesuu - a Wy po co jedziecie do Pajęczna? Zobaczyć Pajęczno? Czy spotkać się z ludźmi? Przecież spotkać można się wszędzie. Chyba, że jedziecie spotkać konkretnych ludzi (w konkretnym celu), którzy do Warki przyjechać nie chcą. |
Sas dorzuć jakiegoś emotikona bo jeszcze ktoś pomyśli że ty tak na poważnie
MariuszB napisał/a: | Marcin... co to znaczy termin międzynarodowy? |
http://miasta.gazeta.pl/r...atkowa_noc.html
|
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

|
Wysłany: 2009-05-12, 08:34
|
|
|
paf napisał/a: | Sas dorzuć jakiegoś emotikona bo jeszcze ktoś pomyśli że ty tak na poważnie
|
Ale ja na poważnie. Przecież to 214km od Pajęczna. Może "Mała Karawana" w stronę Muzeum jak za starych dobrych czasów? Chyba są jeszcze tacy na forum, którzy pamiętają te prawdziwe Małe Karawany.
Januszu nie podejmowałbym tematu gdybyś nie reagował i nie pisał do mnie na priv. Gdyby temat był nie ruszony to by umarł sam.
Można jeden dzień spędzić w Pajęcznie i drugi w drodze do Warki. Zaraz zorientuję się co można po drodze do Warki zwiedzić i zobaczyć. BĘDZIE FAJNIE!!! Jak dawniej.
To tylko propozycja - jak wszystkie inne na forum. |
_________________ "Jeśli chcesz - szukasz sposobów. Jeśli nie chcesz - szukasz powodów"
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
paf
Administrator
Twój sprzęt: Rimor Katamarano 8 czasami :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 37/20 Skąd: Pajęczno
|
Wysłany: 2009-05-12, 08:50
|
|
|
Janusz pisze na PW aby nie robić offtopa na forum, to że reaguje jest zrozumiałe, ty jak widać wolisz wracać na forum z dyskusją prowokując dalej.
czy sądzisz że nie widać w twoim poście tęsknoty za starymi, dawnymi, dobrymi prawdziwymi czasami na forum?
sasquatch napisał/a: | To tylko propozycja - jak wszystkie inne na forum. |
nie, nie jest
sasquatch napisał/a: | a Wy po co jedziecie do Pajęczna? Zobaczyć Pajęczno? Czy spotkać się z ludźmi? Przecież spotkać można się wszędzie. Chyba, że jedziecie spotkać konkretnych ludzi (w konkretnym celu), którzy do Warki przyjechać nie chcą. |
to jest niegrzeczne
ciao |
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

|
Wysłany: 2009-05-12, 09:23
|
|
|
To tylko i wyłącznie Twoja ocena. Inni mają prawo mieć inne zdanie. Nie stwierdzaj jakie miałem intencje. bo tylko ja je znam. Nie interpretuj. Czytaj. Wtedy może będziesz miał trafniejsze oceny. |
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2009-05-12, 10:04
|
|
|
Sas przeanalizowałem czas możemy być w sobotę około 23.00 poproszę o rezerwację miejscówki na campingu gdzieś w cichej okolicy.
MK jedzie tak gdzie sympatyczniej |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

|
|
|
|
 |
martes
weteran "Miła Karawana"
Twój sprzęt: baz campera
|
Wysłany: 2009-05-12, 12:33
|
|
|
Ja bardzo serdecznie Wszystkich zapraszam , termin jest jaki jest nie mam na to wpływu ... (dzień międzynarodowy)
Muzeum Pułaskiego w Warce też będzie otwarte od 20.00
Niestety do Pajęczna nie mogę przyjechać , praca i obowiązki rodzinne nie pozwalają mi wyruszyć w tym terminie , bardzo żałuję
Pozdrawiam i ZAPRASZAM |
_________________ MARTESIK...
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2009-05-12, 12:53
|
|
|
Jestem z Wami od niedawna byłem na pierwszym zlocie w Koszelówce, było bardzo miło i impreza była zorganizowana wzorcowo, poznałem miłych i dobrze bawiących się ludzi i ciężko czyta mi się takie posty jak powyżej. Rozumiem iż każdy może lubić coś innego ale nie jest to powód aby jeden drugiego w jaki kolwiek sposób obrażał. Ja tez czytając ten post mimo że mnie nie dotyczy odebrałem jako w pewien sposób atakujący adresata co właśnie boli. Ktoś się stara oby coś dla innych zorganizować, skoro sami tego nie robimy postarajmy docenić starania innych. Powstało tu pewne zazębienie terminów ale z całą pewnością nie specjalnie a być w dwóch miejscach naraz się nie da choć sam chciałbym być i tu i tu ponieważ się nie da trzeba coś wybrać , a co do małej karawany to napewno będzie jeszcze niejedna okazja, jeżeli chce się coś takigo zorganizować proponuje inne wekendy lub dni a ten wekend najlepeij poświęcić na już coś zorganizowanego. Tak ja myślę ale tak jak pisałem wyżej każdy może lubić coś innego więc z góry proszę się nie obrażać na mnie jeśli ktoś woli podróż i tylko zaglądanie co się dzieje na zlotach a po drodze zwiedzanie różnych rzeczy proszę bardzo w końcu w Polsce jest mnóstwo rzeczy do ogladania a życie jest tak krótkie ja wolę jak jest możliwość jedne dni spędzić z ludzmi zapoznając się i wymieniając informacjami, lubię czasem posiedzieć nad wodą i odpoczywać w miłym gronie, puźniej przyjdzie czas że nie będzie zlotów ( w końcu praktycznie zloty sa na wiosnę i jesień ) wtedy wezmę więcej dni wolnego i bez konkretnych planów pojadę w polskę będąc może nawet codziennie gdzieś indziej, jeśli ktoś będzie chciał dołączyć chętnie wtedy stworzymy małą karawanę |
|
 |
|