VW T2 Westfalia |
Autor |
Wiadomość |
chriska
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-10-22, 13:19 VW T2 Westfalia
|
|
|
Witam
Zajmuję się obecnie VW T2 Westfalia. Jest już polakierowana. Silnik po remoncie. Meble prawie w komplecie... Istne cacko. Brakuje mi jednak foteli. Może ktoś ma fotele (2szt: kierowca i pasażer) do tego modelu. Nie liczę na tapicerkę w kratkę. To pozostaje w sferze marzeń. Ale myślę że może ktoś z was jest w posiadaniu takich foteli we względnie dobrym stanie. Bardzo, bardzo ich potrzebuję. Czekam na wasze odpowiedzi |
|
|
|
 |
frólik
zaawansowany

Twój sprzęt: Frólikowóz
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Wrz 2014 Piwa: 28/30 Skąd: Jędrzejów
|
Wysłany: 2014-10-22, 13:58
|
|
|
Witaj. Ja prawdopodobnie mam fotele do VW T2 pojedyncze do przodu, ale o tapicerce na nich raczej zapomnij (zniszczona).
Prawdopodobnie, ponieważ ogórek jest w trakcie remontu i lekkich zmian konstrukcyjnych (dostanie nowy napęd i wnętrze), części zdemontowane z niego leżą gdzieś w garażu i dawno ich nie oglądałem. Zobaczę wieczorem i dam Ci znać. Jeśli tylko będą Ci odpowiadały, to dostaniesz je w prezencie
 |
|
|
|
 |
chriska
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-10-22, 14:18
|
|
|
Ojojoj... tu dzieją się niesamowite rzeczy. Szukam tych foteli i szukam... od tygodni, a tu jeden dzień i TAAAKAA nadzieja, że wreszcie są. No to czekam na informację i efektach przeszukiwania garażu. |
|
|
|
 |
Mikesz
zaawansowany

Twój sprzęt: KNAUS BoxStar 600
Nazwa załogi: a Mi i Go.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2012 Piwa: 16/68 Skąd: Warszawa Praga.poł
|
|
|
|
 |
chriska
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-10-22, 16:44
|
|
|
Tu jeszcze nie zaglądałam. Zaraz się poprawię. Dziękuję za podpowiedź |
|
|
|
 |
frólik
zaawansowany

|
Wysłany: 2014-10-22, 17:15
|
|
|
Troszkę za szybko się pochwaliłem
Niestety nie mam pojedynczych foteli, tylko pojedynczy fotel kierowcy i podwójny pasażerów. Stan jest taki jak na zdjęciach, czyli "taki se" - nie są połamane, ani rzeźbione.
Jeśli Ci się przydadzą to czekają na Ciebie wraz ze skrzynia biegów i półośkami.
Teraz uwaga PROMOCJA - jeśli weźmiesz za darmo w/w rzeczy to w zupełnym gratisie dostaniesz zbiornik paliwa (skrzynia, półośki i zbiornik w bardzo fajnym stanie)
Taki wczesny |
|
|
|
 |
chriska
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-10-23, 15:14
|
|
|
No to biorę A jak długo mogą na mnie poczekać? Czy odpowiadałby termin po 1 listopada. Z Oławy do Jędrzejowa jest jakieś 300km, czeka mnie więc mała wyprawa. Gratisy również bardzo mi się przydadzą,tym bardziej mnie cieszą |
|
|
|
 |
frólik
zaawansowany

|
Wysłany: 2014-10-23, 17:34
|
|
|
Jeśli masz jechać specjalnie to trochę bez sensu. Ja muszę się kiedyś wybrać do Opola i Wrocławia, więc mogę Ci to podrzucić - ale to dopiero jakaś połowa listopada. |
|
|
|
 |
chriska
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-10-24, 10:00
|
|
|
Oława jest dokładnie przy trasie Opole - Wrocław. Jeśli faktycznie wybierasz się w te strony, to mój przyjazd faktycznie nie ma sensu. Zatem zapraszam Na @ wyślę numer teleonu |
|
|
|
 |
frólik
zaawansowany

|
Wysłany: 2014-11-15, 22:25
|
|
|
Chwilkę było cicho, ale ten mój wyjazd raczej po nowym roku.
W czwartek późnym wieczorkiem będę w drodze na targi do Lipska przejeżdżał A4 i jeśli tylko upchnę podarunki do kampera to możemy się spotkać na jakimś MOPie |
|
|
|
 |
chriska
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-11-15, 22:50
|
|
|
Nam to jak najbardziej odpowiada. Mieszkamy praktycznie przy zjeździe Oława-Strzelin. Odpowiada nam każdy MOP między tym zjazdem a Wrocławiem. Jutro będziemy tamtędy jechać i zobaczymy gdzie najwygodniej się spotkać. W środę wieczorem możemy się umówić na camper team lub jeszcze lepiej telefonicznie. |
|
|
|
 |
frólik
zaawansowany

|
Wysłany: 2014-11-15, 23:22
|
|
|
Ustalcie MOPa i dajcie znać.
tel w profilu |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|