|
|
Przesunięty przez: janusz 2010-04-23, 11:04 |
Przeciek, gdzie naprawić |
| Autor |
Wiadomość |
Eizo
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2009-07-04, 19:15 Przeciek, gdzie naprawić
|
|
|
Mam samochód kempingowy typu Euramobil z nadbudową (łóżka nad kierowcą). Samochód ma już prawie 10 lat i ostatnio zaczął przeciekać. Przeciek jest w nadbudowie.
Chcielibyśmy dokonać naprawy w warsztacie. Prawdopodobnie trzeba wymienić uszczelki naokoło obudowy.
Czy ktoś może zna dobry zakład naprawczy zajmujący sie tego rodzaju naprawami? Najlepiej w Gdańsku lub okolicach.
Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
|
 |
waldi
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Dukato FFB 560 EUROPA
Nazwa załogi: grawalki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Piwa: 5/1 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 2009-07-04, 20:28
|
|
|
Poznań też cię wita |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 121/5 Skąd: Trójmiasto i okolica

|
Wysłany: 2009-07-04, 21:45
|
|
|
| Eizo napisał/a: | | Najlepiej w Gdańsku lub okolicach. |
Witaj,
możesz spróbować u Lwa na Kołobrzeskiej, a jeśli będzie miał mało czasu
możesz spróbować u Arcadarka co prawda bliżej Warszawy ale może z czasem lepiej stoi |
|
|
|
 |
Eizo
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2009-07-05, 10:20
|
|
|
| Dzięki, spróbuje na Kolobrzeskiej. Przeciek na szczęście nie jest duży, ale kiedyś go trzeba naprawić. |
|
|
|
 |
DarekK
zaawansowany

Twój sprzęt: IVECO SAFARIWAYS Amerigo Wespucci
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Cze 2008 Piwa: 4/9 Skąd: Podlaskie
|
Wysłany: 2009-07-05, 10:46
|
|
|
| Eizo napisał/a: | | Przeciek na szczęście nie jest duży | nie wiem czy wiesz. ale dziurka wielkości główki od szpilki niezauważona w porę potrafi w krótkim czasie doprowadzić do przegnicia całej ściany. Dlatego może lepiej jak widać którędy przecieka dużo wody, niż zastanawiać się skąd ta wilgoć. Radziłbym nie bagatelizować sprawy. |
_________________ Powyższa wypowiedź to moja opinia w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani dziś ani w dniach następnych. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|