|
|
Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:25 |
Dyskusja, propozycje, wpisów do naszego kalendarza. |
| Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2009-01-19, 14:30 Dyskusja, propozycje, wpisów do naszego kalendarza.
|
|
|
| Tutaj prosimy podawać informacje o ciekawych imprezach które KOCZOR możne umieścić w "Harmonogramie Imprez" W samym przyklejonym dziale na górze strony prosimy nic nie pisać. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
pagas
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: KNAUS-Weisberg na Fordzie Transit 1994r
Nazwa załogi: Pagas
|
Wysłany: 2009-01-20, 05:34 Pytanie
|
|
|
Swietnie , ze doszliscie do porozumienia z Kaczorem
Janusz pytanie do ciebie czy tu umieszczac dane imprez tylko zwiazanych z kamperami czy kazdego rodzaju imprez ktore moga dostaczyc niesamowitych wrazen i byc atrakcyjne dla wszystkich.
Jedna z takich impraz sa TARGI ROLNICZE W BASZEWICACH kolo Stargardu Szczecinskiego.
Jak ktos uslyszy targi rolnicze to mnie wysmieje natomiast ktokolwiek , kto mial okazje kiedys na tych targach byc powie wspanialy pomysl.
Kila dni zabawy dla kilkuset tysiecy gosci i wystawiajacych wlacznie z muzyka na zywo,pokazami akrobatycznymi,jazda konna,najnowoczesniejsze maszyny rolnicze i inne atrakcje , a wszystko to zakrapioanem piwem (oczywiscie BEZ-procentowym)i goloneczka.
Takich imprez na terenie kraju jest WIELE , a my o nich nawet nie wiemy.
pagas
pagas |
_________________ Witam.
Juz go mam i nie oddam
Pagas
 |
|
|
|
 |
louis_cypher
stary wyga

Twój sprzęt: a co dadzą
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Mar 2007 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: skąd chce
|
Wysłany: 2009-01-20, 08:11
|
|
|
Koczoreczku zapomniałeś o zlociku organizowanym przez Klub Łabądź i naszego kolege "KoKo" na Air Showw Radomiu a napewno sporo ludków będzie jak dwa lata temu |
_________________ Siema , Heyka , Narka , ITD ITP |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 20/22
|
Wysłany: 2009-01-20, 10:10
|
|
|
| pagas napisał/a: | | Jedna z takich impraz sa TARGI ROLNICZE W BASZEWICACH kolo Stargardu Szczecinskiego. | -
Pagas, a kiedy są te Targi ? Chodzi o to, żeby właśnie zebrać w całość WSZYSTKIE fajne Imprezy w Polsce. Gdzieś wyjeżdżamy, a po powrocie do domu dowiadujemy się z TV, że tuż obok nas była fajna impreza, a my o niej nie wiedzieliśmy!!!( nam się to porzytrafiło )
Ludziska, zachęcam, do zrobienia takiego kalendarium, bo będzie dla nas i będzie nam służył.
Ja np. nie wiedziałam, ani o targach, o których Ty piszesz, ani o Kabaretonie w Mrągowie.
O ILU JESZCZE NIE WIEM???
Pozdrówka |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
pagas
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2009-01-21, 02:21 DO KACZORKI I INNYCH
|
|
|
Nie powiem , kiedy dokladnie te targi , ale za dwa tygodnie bede wiedzial wszystkpo.Mam znajoma ktora sporzedaje pajde chleba,gotowana kukurydze kielbaski picie i inne sprawy obowiazjkowe na tego typu imprezach.Jej zycie kreci sie wokolo tego typu imprez i ona zna daty.Poprosze ja i mi przeyszykuje .Jak tylko bede to mial to napisze.
pagas |
_________________ Witam.
Juz go mam i nie oddam
Pagas
 |
|
|
|
 |
fest2
zaawansowany

Nazwa załogi: fest2
|
Wysłany: 2009-01-21, 07:16
|
|
|
Mała poprawka do targów nie Baszewice a Barzkowice ,termin tych targów prawdopodobnie w tym samym czasie co zlot CT- Camper Miedwie. |
_________________ Pozdrawiam - Niech Żyje Z W I P |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/282 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2009-01-21, 13:33
|
|
|
Wojtuś, ale byś dobrze trafił z tym terminem zlotu!!!!Pozdrawiamy Was Jola i Stasio |
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/469 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2009-01-23, 17:25
|
|
|
| To ja bym tak nieśmiało chciał wcisnąć tą nieszczęsną Mazurską Noc Kabaretową w Mrągowie 4 i 5 lipca. Janusz wspominał też o kabaretonie chyba w Lidzbarku? |
|
|
|
 |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2009-01-23, 18:34
|
|
|
| louis_cypher napisał/a: | Koczoreczku zapomniałeś o zlociku organizowanym przez Klub Łabądź i naszego kolege "KoKo" na Air Showw Radomiu a napewno sporo ludków będzie jak dwa lata temu |
Marek,
O niczym nie zapomniałem, ten zlot mam zapisany w kalendarzu, ale najpierw muszę dokończyć sprawę naklejek (za Ciebie, leniu) i dopiero wtedy zabiorę się ostro za harmonogram. Wcześniej muszę jeszcze skonsultować parę spraw dotyczących wpisów, bo nie ze wszystkim daję sobie rady (taki ze mnie dupiany komputerowiec).
A do Ciebie i innych użytkowników forum ślę apel:
Bardzo proszę o przygotowanie i wrzucenie w tym temacie wszelkich posiadanych informacji o ciekawych imprezach (szczególnie na terenie naszego kraju) w formie:
1. Co to za impreza
2. Miejsce
3. Termin
4. Ew. organizator
5. Jeśli to możliwe - link do strony wydarzenia
a ja je poukładam i wstawię do harmonogramu.
Koledzy, jeśli ta praca mam mieć sens, musi być na tyle obszerna i wyczerpująca, aby stanowiła kompedium wiedzy o wszystkich zdarzeniach, które mogą mieć wpływ na planowanie urlopu.
W innym przypadku, pies z kulawą nogą tu nie zaglądnie, a wtedy dział, który może być bardzo pomocny – umrze.
| Pawcio napisał/a: | | To ja bym tak nieśmiało chciał wcisnąć tą nieszczęsną Mazurską Noc Kabaretową w Mrągowie 4 i 5 lipca. Janusz wspominał też o kabaretonie chyba w Lidzbarku? |
Pawcio, o tym też pamiętam.
Żeby nie było pytań typu nie wiem, czy „to” zamieścić, bo nie wiem, czy kogoś zainteresuje, odpowiadam od razu
Jeśli Ciebie zainteresowało, to jest duża szansa, że ktoś inny też może to wykorzystać.
Na razie wymyśliłem osiem kategorii kolorystycznych, w które chyba wszystko można wcisnąć, jeśli pojawi się coś innego, dołożę następny kolor.
Zloty i spotkania:
nasze ogólne ,
nasze regionalne ,
zaprzyjaźnione ,
międzynarodowe ,
oraz imprezy nie związane bezpośrednio z kamperowaniem:
dla wesołości ,
muzyka i śpiew ,
wodniackie ,
promocja regionów.
Pozdrawiam i jeszcze raz zachęcam do zgłaszania propozycji |
|
|
|
 |
faro
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: fotel pasażera
Nazwa załogi: aulos i czterech budrysów
|
Wysłany: 2009-01-23, 20:36
|
|
|
Koczorku - poproszę o wyszczególnienie imprez dla dzieci (jeśli takowe są) |
_________________ Agnieszka Aulosowa
...ZAWSZE KOCHAMY ZA MAŁO I ZA PÓŹNO... |
|
|
|
 |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2009-01-23, 20:45
|
|
|
| faro napisał/a: | Koczorku - poproszę o wyszczególnienie imprez dla dzieci (jeśli takowe są) |
Proszę o propozycję konkretnej.... a będzie dodana
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2009-01-23, 21:01
|
|
|
Faro
Tak łatwo być nie może.... sam wszystkiego nie odnajdę, nie dam rady...
Jest wiele imprez w naszym kraju, o których nie mam pojęcia i wiele, o których coś gdzieś usłyszałem..
Wszyscy musimy razem stworzyć to kalendarium, przy Twoim udziale też.
Niektóre miejscowości nadmorskie w czasie dni morza (chyba) organizują duże festyny z targiem, z kosztowaniem regionalnych potraw....
Jeśli znasz takie - opisz proszę, będę wdzięczny
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
faro
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: fotel pasażera
Nazwa załogi: aulos i czterech budrysów
|
Wysłany: 2009-01-23, 21:23
|
|
|
Rafałku - szukam, szukam.. ale znalazłam tylko Sunrise...hahah
Jeśli ktoś wybiera się do K-gu w okolicach 20 lipca to nie polecam- my uciekamy z tego pięknego miasta na ten weekend... |
_________________ Agnieszka Aulosowa
...ZAWSZE KOCHAMY ZA MAŁO I ZA PÓŹNO... |
|
|
|
 |
pagas
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2009-01-24, 00:35 faro
|
|
|
| faro napisał/a: | Rafałku - szukam, szukam.. ale znalazłam tylko Sunrise...hahah
Jeśli ktoś wybiera się do K-gu w okolicach 20 lipca to nie polecam- my uciekamy z tego pięknego miasta na ten weekend... |
Faro
To co dla ciebie jest najazde HUNOW to dal innych nie mieszkajacych w K-gu moze i bedzie napewno ogromna atrakcja. |
_________________ Witam.
Juz go mam i nie oddam
Pagas
 |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/282 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2009-01-24, 00:43
|
|
|
Rafał jestem pełen podziwu dla Twojej inicjatywy i pracy która w to chcesz włożyć. W naszym rejonie nie ma niestety imprez o których bym wiedział,ale może w innych rejonach takowe są organizowane o których koledzy wiedzą i mogą zapodać na forum. My jesteśmy zainteresowani, a nigdzie nie można znależć informacji, gdzie ?? co??? i jak??? Bardzo proszę Kolegów o informację, bo być moze część z nas z tego skorzysta. Coś mi się obiło o uszy, że w Skierniewicach każdej wiosny jest organizowany kiermasz kwiatów wiosennych i inne atrakcje, podobno bardzo ciekawe wystawy -postaram się coś dowiedzieć o terminie, to poinformuję Rafała dla zadowolenia innych!!! Pozdrawiam- Stasio
PS.A i będzie okazja do spotkania!!! |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|