|
|
|
Tarnowskie Góry - miejsce dla kamperów obok Parku Wodnego |
| Autor |
Wiadomość |
TomekM
stary wyga

Twój sprzęt: Blaszana Choinka Jumper L3H3
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Sie 2011 Piwa: 29/24 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2025-10-06, 12:20 Tarnowskie Góry - miejsce dla kamperów obok Parku Wodnego
|
|
|
Miejsce zlokalizowane obok Parku Wodnego w Tarnowskich Górach. Do malowniczego rynku 1.5km, do Kopalni Zabytkowej 2km, do Sztolni Czarnego Pstrąga 4km, do hali sportowej (strzelica, ścianka wspinaczkowa itp) 200m. Dużo ścieżek rowerowych w całym mieście. Postój bezpłatny.
Na razie to tylko dwa miejsca przeznaczone wyłącznie dla kamperów ale też zapewnienie, że można stawać na parkingu obok. Jeżeli bedzie zainteresowanie to miasto obiecało, że poszerzy ilość miejsc a przede wszystkim doda punkt serwisowy.
Zapraszam!
PS. nie jest to mój kamperpark a ja jedynie go "wydeptałem". Warto aby był jakiś odzew do miasta w tej sprawie, więc jak ktoś odwiedzi to napiszcie proszę jakiś komentarz tutaj na forum lub Park4Night z uwagami lub uznaniem. |
_________________ Misiów5
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|