|
|
Plusy i minusy takiej zabudowy |
Autor |
Wiadomość |
ptasznik
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: pickup
|
Wysłany: 2010-05-27, 18:34 Plusy i minusy takiej zabudowy
|
|
|
Od pewnego czasu szukam kamperka dla 2 osób. Przeglądając setki stron www producentów często znajduje taki właśnie rodzaj zabudowy: półintegral, długość do 6m, garaż pod łóżkiem z tyłu, obrotowe przednie fotele itd
np:
http://www.adria-mobil.co...=compact#anchor
-Czy taki rodzaj zabudowy jest dobrym wyborem dla 2 osób?
-Przestrzeń życiowa w takim kamperku (duża/mała)?
-Czy w garażu pod łóżkiem z tyłu zmieści się skuter/2 rowery? (na rysunku wygląda na trochę niski)
- Ogólne + i - takiej zabudowy?
Co prawda mam już w miarę sprecyzowany typ kamperka ale lubię mieć pewność, że to co sobie upatrzyliśmy jest właściwym wyborem |
|
|
|
 |
kaimar
weteran kaimar

Twój sprzęt: MOBILVETTA LAIKA CARADO RT GiottiLine
Nazwa załogi: MTM Campery
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Piwa: 89/3 Skąd: Czechowice-Dziedzice
|
Wysłany: 2010-05-27, 19:29
|
|
|
Auto jest węższe od typowych kamperów, w środku brak szafy, chyba że jest pod łóżkiem. Jak dla mnie kamper zbyt mały. |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 120/5 Skąd: Trójmiasto i okolica
|
Wysłany: 2010-05-28, 07:52
|
|
|
Gdzieś już pisałem,
przestrzeń to jedyna rzecz jakiej nie dokupisz do kampera.
Skuter pewnie wejdzie ale bez lusterek, to samo z rowerami 26" tak ale 28" już nie,
zresztą w katalogu masz wymiary luku to sobie zajrzyj.
Reasumując auto ciasne, ja optowałbym za większym |
|
|
|
 |
MirekM
weteran Piękny inaczej

Twój sprzęt: Bürstner Quadro IT674G
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2007 Piwa: 17/9 Skąd: Stettin
|
Wysłany: 2010-05-28, 08:01
|
|
|
Zgadzam się w pełni z moimi wielkimi i szacownymi przedmówcami. Kiedyś namierzałem się właśnie na ten model, ale na szczęście wycofałem się. Fajny do jazdy i manewrowania, ale ciasny w środku. Łóżka też małe. Dostawka, czyli drugie łóżko, ma tylko ok. 170 cm. Trzeba byłoby się chirurgicznie dopasować. Albo zacząć trenować yogę, aby się w trakcie snu odpowiednio poskładać. |
_________________ Mirek ze Szczecina
I znowu jeden post więcej
Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
www.shippol.pl www.uszczelki-cnc.pl
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|