|
|
|
Jak sie sprawuje podwozie citroena c25 |
| Autor |
Wiadomość |
Malefisto
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Mobilvetta design driver 57s
|
Wysłany: 2010-06-21, 11:18 Jak sie sprawuje podwozie citroena c25
|
|
|
Witam
Znalazłem dosc neitypowego kamperka na podwoziu c25 w sprzedazy jest ich bardzo mało dlatego pytam jak to się sprawuje , wyglada jak ducato czy peugeot j5 tylko czy czesci silnikowe itd tez beda posowały ? |
|
|
|
 |
mikart
trochę już popisał

Twój sprzęt: Citroen C25 Buerstner 1988
Nazwa załogi: Hera, Pako i my
|
Wysłany: 2010-06-21, 11:27
|
|
|
Nie wiem czy części od ducato i peugeota pasują ale nie miałem do tej pory problemów z zakupem właściwych części i nie zauważyłem aby były jakoś znacząco droższe. Pomijam fakt, że tych częsci zbyt wiele nie potrzebowałem do tej pory.
Co do właśiwości trakcyjnych nie mogę powiedzieć złego słowa a silnik... jak to w dwudziestolatkach każdy inny i nie mając namacalnego porównania ciężko stwierdzić czy lepszy czy gorszy... jeździ, nie ma z nim większych problemów. |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2010-06-21, 12:46
|
|
|
J5 i C25 to ta sama bajka ..... i zjeżdżały z tej samej linii produkcyjnej Ducato ma troszkę inny silnik ale blachy i reszta pasuje to sa bliźniacze samochody |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|