|
|
|
Festiwal Ogni Sztucznych Szczecin |
| Autor |
Wiadomość |
eMKa
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 297/155 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 2010-08-04, 17:45 Festiwal Ogni Sztucznych Szczecin
|
|
|
Czy ktoś sie wybiera na Ognistą Imprezę do Szczecina ,ja mam ochotę i pytam o miejsce na jedna nockę, może jakaś podpowiedź
Miejscowy camp.zawołał 35 zł +15 za osobę |
_________________ Gosia & Krzysiek
 |
|
|
|
 |
eMKa
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 297/155 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 2010-08-09, 20:32
|
|
|
Ja nie kwestionuje relacji warunków do cennika,niesmiał bym, tymbardziej ze nigdy tam nie byłem,zapytałem tylko o alternatywę czy jest może inny kemping w Szczecinie.Zresztą chciałem tam sie zatrzymać ale po drodze były 3 (!) wypadki i korek w Pyrzycach strata na 380 km - 3 godz.! także jechałem odrazu na pokaz.Dojechałem na miejsce o 21.00 cudem znalazłem parking.Po pokazie "Bosman" potem drugi i już zostaliśmy.Niestety nie mogłem zostać na drugą część w niedziele ,pewnie sporo straciłem ale musiałem być wcześnie rano w poniedziałek w pracy.
Pokaz był fantastyczny,większe wrażenie wywarł na nas drugi,Chińskiej firmy choć Francuzi też dali ognia.Tylko ten deszcz,ale będziemy dłużej pamiętać - Ulewa i Fajerwerki
|
_________________ Gosia & Krzysiek
 |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/282 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2010-08-09, 20:57
|
|
|
Krzysiu-my bylismy na takich pokazach w Ełku u Dembomenków i w pełni popieram Twoje zdanie- takie pokazy trzeba zobaczyc na żywo- nie mozna ich tutaj przekazac na forum w zadnej formie!!! |
|
 |
Roberto76
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Mercedes Vito Westfalia
|
Wysłany: 2010-08-11, 20:04 Re: Festiwal Ogni Sztucznych Szczecin
|
|
|
| eMKa napisał/a: | Czy ktoś sie wybiera na Ognistą Imprezę do Szczecina ,ja mam ochotę i pytam o miejsce na jedna nockę, może jakaś podpowiedź
Miejscowy camp.zawołał 35 zł +15 za osobę |
Ciao !!!!
My mielismy Szczecin w swoim programie i musze powiedziec ze bylo warto !
Pogoda co prawde fatalna i przemoklismy do suchej nitki ale bylo warto
Nie stawalismy na zadnym kempingu tylko wbilismy sie praktycznie pod Waly Chrobrego i stanelismy na parkingu za komenda policji i nocowalismy tam bez zadnego problemu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|