|
|
Przesunięty przez: janusz 2012-08-09, 22:41 |
kamperkiem w Bieszczady z dzieckiem |
| Autor |
Wiadomość |
qcza
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: HYMER 524
|
Wysłany: 2010-08-25, 22:26 kamperkiem w Bieszczady z dzieckiem
|
|
|
Witam wszystkich, jestem tu od niedawna i czytając wasze informacje na temat kamperowania po Bieszczadach niedoczytałem się informacji czy da się pozwiedzać z małym dzieckiem 10 miesięcy. Macie większe doświadczenie ja jeszcze nie miałem okazji zwiedzania tych stron. Szukam piękna za granicą a tu pod nosem takie piękne miejsca. Brak mi kompletnie rozeznania co warto zobaczyć. Mam 4-5 dni we wrześniu, wyjazd z Warszawy moze ktoś z doświadczonych coś poleci, jakąs trase? Czekamy na info.
Pozdrawiamy
i czekamy a info |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 353/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica

|
Wysłany: 2010-08-26, 00:10
|
|
|
Przez 4-5 dni można objechać całe Bieszczady. Wielu dróg tam nie masz. Na pewno ciężko wchodzić z 10 miesięcznym bąblem na szczyty gór. Ale inne miejsca można odwiedzać bez problemu. Większość miejsc jest w pobliżu dróg, a jak spojrzysz na mapę, wielu ich tam nie ma.
A we wrześniu Bieszczady sa piękne, szczególnie wtedy, gdy wybarwiają się liście drzew.
Powodzenia w wyprawie. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
qcza
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2010-08-26, 18:14
|
|
|
Fajnie może jakieś kakretne miejsce?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 353/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica

|
Wysłany: 2010-08-26, 21:52
|
|
|
| Jadąc z Ustrzyk dolnych do Górnych, mniej wiecej w połowie drogi jest miejscowość Stuposiany, a tam drogowskaz w lewo "Muczne". 10 km serpentynami (niegroźnymi) w górę. Fajne miejsce, a dalej chyba 5 km do granicy głuszą, po drodze można tylko podziwiać (poza krajobrazem) dymy ze smolarni, gdzie jest wypalany węgiel drzewny. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
qcza
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2010-08-27, 10:50
|
|
|
Fajnie dzięki dopisałem do trasy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|