|
|
Samodzielna budowa kanapy/łóżka |
Autor |
Wiadomość |
maciekxlr8
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Volkswagen T4
|
Wysłany: 2011-10-18, 22:04 Samodzielna budowa kanapy/łóżka
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Trafiłem tutaj do Was dokładnie wczoraj:)
Jestem właścicielem VW t4 i w niedalekiej przyszłości chcę go delikatnie przerobić na powiedzmy "prawie kampera". Czyli chce wstawić dwie szafkiz kuchenką i zlewozmywakiem, stolik oraz dwie kanapy które po rozłożeniu utworzą łóżko.
I tutaj pojawia się moje pytanie:
Czy jeżeli sam zaprojektuje i wykonam takie kanapy, dodam do nich pasy, to czy będą mogli na nich podróżować pasażerowie? Czy nie bedzie się to wiązało z jakimiś mandatami przy kontroli? A może jeżeli są tylko pasy i kanapa wygląda solidnie i jak nowa to wszytsko jest ok i nie trzeba kupować oryginalnych kanap?
Z góry dziękuje za odpowiedź! Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 278/1309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-10-18, 22:15
|
|
|
maciekxlr8, Witaj na forum.Ta saprawa byla juz na forum szczegolowo opisana przez kolegow ,ktozy samorcznie przerabiali swoje blaszaki na kamperka. |
|
|
|
 |
maciekxlr8
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Volkswagen T4
|
Wysłany: 2011-10-18, 22:23
|
|
|
Witaj,
Dziękuje za odpowiedź, postaram się to znaleźć, ale przejrzałem już połowe tamtów w tym dziale i na razie nic. Tylko oczy mi sie zmęczyły |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 278/1309 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|