Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2011-02-17, 21:16 Zmarła piosenkarka Karin Stanek
Nie żyje Karin Stanek. Piosenkarka zmarła we wtorek rano w niemieckim szpitalu, gdzie od trzech tygodni leczyła się na zapalenie płuc. Informację o śmierci artystki podało Polskie Radio.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
Wysłany: 2011-02-17, 21:33
Dziewczyna, która chciała mieć chłopca z gitarą największy sukces odniosła na początku l. 60. Do jej największych przebojów należały: „Malowana lala”, „Jedziemy autostopem” oraz „Wala twist”.
Urodziła się w 1943 roku w Bytomiu. Karierę zaczynała z zespołem Czerwono Czarni do 1969 roku. Wylansowała wówczas takie przeboje jak „Jimmy Joe”, „Trzysta tysięcy gitar”, „Big-Beatland”. Wraz z grupą wielokrotnie występowała na festiwalach w Opolu i Sopocie. W 1976 wyjechała na stałe do Niemiec, gdzie mieszkała do wtorku 15 lutego 2011.
Non omnis moriar.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: Bürstner Nexxo t690G
Nazwa załogi: ARKA: Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Sie 2008 Piwa: 15/43 Skąd: Bad Driburg
Wysłany: 2011-02-18, 08:12
Skorpion ja jestem pewny ze tak pozytywnie zakreceni ludzie jak Kamperowcy zostawia po sobie tylko dobro i szacunek dla innego czlowieka, a to jest wlasnie to czego dzis wielu ludziom brakuje
_________________ Nadszedl czas .
zabawy i wypoczynku
Skorpion Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga
Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 280/1357 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-18, 08:28
To prawda malo jest szacunku w naszym spoleczenstwie w relacji czlowieka z czlowiekiem.Takie czasy nastaly a to nakrecane jest poprzez wyscig szczura pogon za fortuna nieliczenie sie z nikim i z niczym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum