|
|
Zimowy wypad w góry na motocyklu + podsumowanie sezonu |
Autor |
Wiadomość |
Lukasz1221
początkujący forumowicz Początkujący turysta
|
Wysłany: 2010-02-11, 19:14 Zimowy wypad w góry na motocyklu + podsumowanie sezonu
|
|
|
Witam !
Dość długo nie udzielałem się na forum z pewnego powodu. Ale teraz się już poprawiam i powracam do Waszego grona
W ostatni dzień Świąt postanowiłem skorzystać z dobrej pogody i wraz z kolegą (również na Hondzie Varadero 125) wybraliśmy się w taką mini trasę po Beskidach. Wrażenia ? To jest piękne, podróżując pod sam koniec grudnia na motocyklu. Wszystko opisane na www.podrozowanie.yoyo.pl
Zapraszam również do zobaczenia filmiku podsumowującego sezon 2009 spędzony na motocyklu :
http://www.youtube.com/watch?v=eeckiZNhUnM
Teraz już układam kolejne plany - pierwszy wypad prawdopodobnie w pierwszy weekend, kiedy będzie juz temperatura na troche większym plusie, a taki dłuższy wypad zaczynam właśnie planować na majówkę
Pozdrawiam
Łukasz1221 |
|
|
|
|
Świstak
Kombatant
Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 426/100 Skąd: Dolny Śląsk
|
Wysłany: 2010-02-11, 20:15
|
|
|
To kieruj się na Sławę lub Warkę. Tam będą wielkie zloty w długi weekend majowy. |
_________________ "Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|