|
|
Przesunięty przez: janusz 2008-08-20, 15:26 |
Festiwal Caravaningu i Żagli Książ |
Autor |
Wiadomość |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/234 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2008-03-03, 19:19 Festiwal Caravaningu i Żagli Książ
|
|
|
Takiego dostałem maila: Termin: 01.05 - 04.05
"Mamy zaszczyt zaprosić Państwa firmę do uczestnictwa w I Festiwalu Caravaningu i Żagli, do Książa - perełki Dolnego Śląska pod Wrocławiem. Jest to niezwykła możliwość zaprezentowania Państwu oferty handlowej.
I Festiwal Caravaningu i Żagli połączony będzie z odbywającym się w tych dniach od 20 lat festiwalem kwiatów i sztuki przyciągającym co roku ogromną ilość zwiedzających (około 100 tys. osób). Gorąco polecamy, gdyż jest to bardzo popularna impreza, jedna z większych na Dolnym Śląsku.
Festiwal Caravaningu i Żagli odbędzie się w pięknej, naturalnej scenerii na terenie Stada Ogierów Książ przyległym do zamku.
Dodatkowo o Festiwalu Caravaningu i Żagli w Książu informować będziemy w czasopismach branżowych „Polski Caravaning” i „Żagle”.
Do zobaczenia w maju !!!
EMIX - Przyczepy Wałbrzych
Dealer: Niewiadów,Brenderup,Świdnik, Adria
Skup - Sprzedaż - Wypożyczalnia
58-309 Wałbrzych ul. Wyszyńskiego 144
tel.074-666-20-70 fax 074-666-16-23
e-mail: biuro@przyczepy.walbrzych.pl
www.przyczepy.walbrzych.pl
Ksiaz.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 1870 raz(y) 27,18 KB |
|
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
Ostatnio zmieniony przez JaWa 2008-03-04, 09:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tadek
weteran

Twój sprzęt: Carthago C-line Ducato 3.0 4,5DMC
|
Wysłany: 2008-03-03, 20:20
|
|
|
Czytam i czytam i wkładam inne okulory i nic! Nie mogę znaleźć kiedy ta impreza się odbędzie. Maj jak wiadomo jest piękny ale i dłuugi. Może znacie dokładny termin? |
_________________ Jem polskie jabłka i piję grecką metaxę do popołudniowej kawy. |
|
|
|
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 144/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2008-03-03, 20:46
|
|
|
W Książu byłem kilka razy i zawsze widziałem mnóstwo żaglówek(najwięcej w stadninie) |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|