|
|
Antalya kamp ve karavan Dernegi |
Autor |
Wiadomość |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Wrz 2010 Piwa: 559/296 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2021-07-25, 17:23 Antalya kamp ve karavan Dernegi
|
|
|
Piszę z Turcji gdzie nawiązałem kontakt z tureckimi karawaningowcami. https://ukkf.org/uye-derneklerimiz/
Są chętni do nawiązania kontaktu i organizacji wspólnych imprez. 😀 |
|
|
|
|
rakro1
weteran
Twój sprzęt: Dethleffs Trend I 7057
Pomógł: 15 razy Dołączył: 22 Sty 2012 Piwa: 209/161 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 2021-07-29, 21:35
|
|
|
gryz3k - to jasne, że lubisz Turcję i bywasz tam. Mam ogromną prośbę - nie byłem w Turcji i planowałem w tym roku pojechać na ponad miesiąc w ok. września. Zaczynam się wahać i potrzebuję zachęty. Czy mógłbyś coś napisać o tym zapewne pięknym kraju ? Ja nie zwiedzam. Poszukuję miejsc do zatrzymania na dziko. Nad morzem, jeziorem czy w górach. Zależy mi na względnym bezpieczeństwie.
W ostatnich dniach zaczynam się zniechęcać się drobiazgami jak ta karta na autostrady, karty telefoniczne i internet. Pisałeś kiedyś, że można na dziko i policji to nie przeszkadza. Zależy mi na egzotyce, jagnięcinie/wołowinie/owocach.
Podziel się swoją wiedzą bardzo proszę. |
|
|
|
|
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Wrz 2010 Piwa: 559/296 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2021-09-10, 16:02
|
|
|
Przepraszam ale dopiero teraz zauważyłem pytania. Pewnie za późno ale napiszę.
Kamperowanie głównie na dziko bo kempingów na lekarstwo. Bezpieczeństwo poziom znacznie wyższy niż w Europie. Nam Żandarmi mówili, że możemy spać z otwartymi oknami i tak robiliśmy. Na wybrzeżu Morza Egejskiego na park4night mnóstwo miejscówek na dziko.
Ogólnie tanio, bezpiecznie, super mili i uczynni ludzie, piękne morze i bajeczne jedzenie. Jakby co zapraszam na priv. |
|
|
|
|
wędrowiec
weteran
Twój sprzęt: burstner privilege t690
Nazwa załogi: Marzena i Przemek
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|