Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2011-02-11, 14:24
XII WESTERN PIKNIK 2009 - Wolin - Park Sułomino
Autor Wiadomość
KOCZOR 
weteran

Piwa: 17/5
Wysłany: 2009-02-02, 17:49   XII WESTERN PIKNIK 2009 - Wolin - Park Sułomino

Ten post jest bez sensu, jeśli najpierw nie byłeś TU na harmonogramie

Zapraszamy wszystkich posiadaczy przyczep kempingowych do wzięcia udziału w zlocie karawaningowym podczas Western Pikniku.
Zainteresowanych prosimy o kontakt z Ireneuszem Makowskim, tel. +48 91 416 73 45, adres do korespondencji: ul. Robotnicza 6, 74-120 Widuchowa.
Kampery mile widziane - usłyszałem w trakcie rozmowy telefonicznej, którą dzisiaj przeprowadziłem z Irkiem Makowskim (nasz kolega z karawaning.pl),
jednym z organizatorów tej wspaniałej cyklicznej już imprezy.
Nasze domki można rozstawić bezpośrednio na łące (dużej) na terenie Pikniku. Organizatorzy gwarantują trzy dni muzyki, tańca i szampańskiej zabawy w stylu country.

WESTERN PIKNIK COUNTRY - Strona główna

Galeria 2008 r.

Sułomino - miejsce Pikniku na mapy.google
Ostatnio zmieniony przez KOCZOR 2009-04-07, 01:23, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Irek3 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2009-02-03, 10:27   

Witam ; potwierdzam to co pisze Rafał. W tym roku będzie to już XII-ty Piknik Country , mój 9-ty. Od pierwszego mojego , ( jeżdże tam z całą rodziną )wyjazdu próbuje zainteresować osoby mające cokolwiek wspólnego z karawaningiem . Myśle , jestem przekonany , że z powodzeniem bo z roku na rok przyjeżdża co raz więcej karawaningowców z przyczepami i z kamperami. Niech świadczy o tym fakt , że już w środe ( piknik zaczyna się w piątek ) zjeżdżją się pierwsi karawaningowcy , a 3 załogi niemieckie to na bank są w środe.
Ta łąka czeka na Was drodzy karawaningowcy

asia11 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Sunlight A68
Wysłany: 2009-02-09, 06:59   

Byłam tam z rodzinką w tamtym roku swoim kamperkiem.Wrażeń nie da się opisać.Trzy dni muzyki, tańców na specjalnie zbitej scenie.A piwko jak smakowało :oops: Przyjeżdzają wozy amerykańskie, przyczepy, kampery, ,,chłopaki w rajtuzach,, czyli panowie na motorach.Mój mąż zresztą też się do nich zalicza. Czyli zlot wszystkiego.
Dzieciaki też miały co robić, stały dwa zamki dmuchane, trampolina,stoiska handlowe z różnościami.Jest i plaża, można się kąpać.Jednym słowem jest SUPER.

aukcje 685.jpg
Plik ściągnięto 50 raz(y) 221,65 KB

Sułomino 2008.jpg
Plik ściągnięto 49 raz(y) 213,36 KB

Sułomino2008.jpg
Plik ściągnięto 50 raz(y) 221,69 KB

Odpowiedz do tematu