|
|
Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:24 |
XII WESTERN PIKNIK 2009 - Wolin - Park Sułomino |
Autor |
Wiadomość |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2009-02-02, 17:49 XII WESTERN PIKNIK 2009 - Wolin - Park Sułomino
|
|
|
Ten post jest bez sensu, jeśli najpierw nie byłeś TU na harmonogramie
Zapraszamy wszystkich posiadaczy przyczep kempingowych do wzięcia udziału w zlocie karawaningowym podczas Western Pikniku.
Zainteresowanych prosimy o kontakt z Ireneuszem Makowskim, tel. +48 91 416 73 45, adres do korespondencji: ul. Robotnicza 6, 74-120 Widuchowa.
Kampery mile widziane - usłyszałem w trakcie rozmowy telefonicznej, którą dzisiaj przeprowadziłem z Irkiem Makowskim (nasz kolega z karawaning.pl),
jednym z organizatorów tej wspaniałej cyklicznej już imprezy.
Nasze domki można rozstawić bezpośrednio na łące (dużej) na terenie Pikniku. Organizatorzy gwarantują trzy dni muzyki, tańca i szampańskiej zabawy w stylu country.
WESTERN PIKNIK COUNTRY - Strona główna
Galeria 2008 r.
Sułomino - miejsce Pikniku na mapy.google |
Ostatnio zmieniony przez KOCZOR 2009-04-07, 01:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Irek3
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2009-02-03, 10:27
|
|
|
Witam ; potwierdzam to co pisze Rafał. W tym roku będzie to już XII-ty Piknik Country , mój 9-ty. Od pierwszego mojego , ( jeżdże tam z całą rodziną )wyjazdu próbuje zainteresować osoby mające cokolwiek wspólnego z karawaningiem . Myśle , jestem przekonany , że z powodzeniem bo z roku na rok przyjeżdża co raz więcej karawaningowców z przyczepami i z kamperami. Niech świadczy o tym fakt , że już w środe ( piknik zaczyna się w piątek ) zjeżdżją się pierwsi karawaningowcy , a 3 załogi niemieckie to na bank są w środe.
Ta łąka czeka na Was drodzy karawaningowcy
 |
|
|
|
 |
asia11
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Sunlight A68
|
Wysłany: 2009-02-09, 06:59
|
|
|
Byłam tam z rodzinką w tamtym roku swoim kamperkiem.Wrażeń nie da się opisać.Trzy dni muzyki, tańców na specjalnie zbitej scenie.A piwko jak smakowało Przyjeżdzają wozy amerykańskie, przyczepy, kampery, ,,chłopaki w rajtuzach,, czyli panowie na motorach.Mój mąż zresztą też się do nich zalicza. Czyli zlot wszystkiego.
Dzieciaki też miały co robić, stały dwa zamki dmuchane, trampolina,stoiska handlowe z różnościami.Jest i plaża, można się kąpać.Jednym słowem jest SUPER.
aukcje 685.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 50 raz(y) 221,65 KB |
Sułomino 2008.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 49 raz(y) 213,36 KB |
Sułomino2008.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 50 raz(y) 221,69 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|