Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2009-11-08, 22:33
Pawciu, dla Ciebie to grzebanie w odległej przeszłości, a dla wielu z nas to lata młodości takiej jak Twoja dzisiaj, więc możesz sie tylko domyślać jakie to dla nas przemiłe wspomnienia.
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
Ostatnio zmieniony przez wbobowski 2009-11-08, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
Wysłany: 2009-11-08, 22:37
wbobowski napisał/a:
Pawciu, dla Ciebie to grzebanie w odległej przeszłości, a dla wielu z nas to lata młodości takiej jak Twoja dzisiaj, więc możesz sie tylko domyślać jakie to dla nas przemiłe wspomnienia.
Jestem tego świadom! Ja wówczas po drabinie na dywan wchodziłem. A jednak je znam.
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2009-11-08, 22:42
Pawcio napisał/a:
Jestem tego świadom! Ja wówczas po drabinie na dywan wchodziłem. A jednak je znam.
Ja to rozumiem. Niektóre rzeczy są ponad czasowe. Moja strasza córcia (rocz.1980) najpierw wsłuchiwała się w Czerwone Gitary a później ciągle słuchała Johna Lennona.
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2334 Skąd: Otwock
Wysłany: 2010-04-22, 14:27
Tak mnie dziś naszło na wspominki, te dobre i te średnio dobre.
Lubię wspominać nucąc melodie wiążące się z wydarzeniami sprzed lat. Dziś mam dzień pod znakiem Procol Harum i jego "Bielszego odcienia bieli" - "A Whiter Shade of Pale"
Może to pogoda tak melancholijnie nastraja, a może...
albo to najstarsze wykonanie:
A tu Gary Brooker jest już starszawym panem i wciąż wykonuje ten utwór pięknie i przejmująco.
[/youtube]
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2010-04-22, 14:45
Tadeuszku bardzo podoba mi się to co tobie dziś gra w duszy.
Byliśmy onegdaj gdzieś 1975-76 na koncercie Procol Harum w łódzkiej Hali Sportowej. Koncert byłby super gdyby jakiś idiota nie gwizdał cały czas chyba w uniesieniu. Może jednak w durnocie swojej. Ale koncert pamiętamy do dzisiaj.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2334 Skąd: Otwock
Wysłany: 2010-04-22, 15:55
Mówisz i masz, Krzysiu.
Wybrałem, moim zdaniem, najpiękniejszy utwór: "Epitaph".
Zawsze ta piosenka wzruszała mnie i prawdę mówiąc wpływała na moje nastroje.
Oto ona:
A teraz na żywo:
Prawda, jak różnie, ale zawsze wzruszająco ona brzmi? Epitafium. Znak czasu.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: na razie w planach
Wysłany: 2010-04-22, 18:14
Ale poruszyliście strunę... A the Beatles, a Pink Floyd a Credence Clearwater Revival a Drupi a Demarczyk a Dżem a Status Quo a... i tak można by długo... Piękna muzyka nigdy nie przeminie... I proszę, łączy ludzi tak jak nas w tym zachwycie... Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum