|
|
nasza mapa? |
Autor |
Wiadomość |
bartolo
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: buda na pickup'ie
|
Wysłany: 2009-10-02, 20:27 nasza mapa?
|
|
|
witajcie
nie moge nic takiego znalesc a wydaje mi sie na tyle przydatne, ze trudno mi uwierzyc, ze nie ma...
mianowice NASZA MAPA
mapa, na ktorej bylyby naniesione nasze pozycje, to gdzie sie aktualnie znajdujemy.
cos na podobienstwo tego:
http://secure.hospitality...0.546875&zoom=2
wybierajac sie np do grecji moznaby zajrzec kto akurat tam jest, albo po drodze spotkac kogos w rumunii itp
wymienic sie spostrzezeniami, podzielic doswiadczeniami, pozdrowic, wesprzec itp
widze, ze w zwyczaju jest oglaszac wlasne wyjazdy jako nowe watki
ale czy naprawde nie ma takiej mapy? a moze odkrywam ameryke?
pozdrawiam serdecznie
mam nadzieje, ze niektore zalogi na trasie :-)
b:) |
|
|
|
 |
slajd
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato-Eriba 2,8l i P.L.A. Citroen 2017
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Gru 2008 Piwa: 105/80 Skąd: Bolesławiec Śl.
|
Wysłany: 2009-11-14, 19:50
|
|
|
Pomysł jak najbardziej ale gorzej z realizacją |
_________________ Łatwe do przeprowadzenia są tylko zmiany na gorsze - Prawo Philipa
Pozdrowienia
Lucyna i Jerzy |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2009-11-14, 22:27
|
|
|
bartolo napisał/a: | ale czy naprawde nie ma takiej mapy? |
Nie nie ma. A jak wyobrażasz sobie to od strony technicznej. Czyżbyś chciał to redagować ? To jestem za...
A załóg na trasie bywa dużo. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
bartolo
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2010-01-02, 16:48
|
|
|
rozgladam sie po forum zwiazanym z przemieszczaniem sie po swiecie, wiec logicznym wydalo mi sie istnienie czegos na ksztalt zywej mapy, edytowanej przez kazdego zalogowanego forumowicza...
podobnie jak brakuje mi jednego, stalego miejsca, gdzie moznaby sie podzielic namiarami na kilka miejsc: nietypowych, dzikich, a godnych podzielenia sie nimi z kims, kto moglby z nich skorzystac.
i znow: moze jest cos takiego? :-znajduje dzial grecja, -noclegi, -dzikie, -dodaj ze zdjeciami i wspolrzednymi gps
pytam znawcow forum, zeby samemu nie balaganic;
bo uwazam, ze szkoda zakladac nowy watek "byyylem w greeecjiiii i tu mam dwa linki"
poki co dokleje je do czyjejs opowiesci |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2010-01-02, 21:09
|
|
|
Adi napisał/a: | Włodek, Włodeczku, Włodziuniu - jest jest jest, ale nikogo to NIC ................ nie obchodzi |
Adamie, myślę, że jednak obchodzi, ale chyba nie jest to realne ze względu na koszty za granicami kraju. Przydatne to było by głównie za granicą, ale roaming zeżarł by nas z kościami. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
bartolo
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2010-01-03, 12:08
|
|
|
oho widze polkniety temat
Adi, mnie sie nawet nie marzylo on-line! po prostu bedac w drodze brakowalo mi ze dwa razy rady kogos kto akurat tam jest, bez czytania elaboratow sprawozdawczych sprzed lat;)
w oszczednej formie wyobrazalem sobie np mape google z naniesionymi na wspolnym koncie roznosciami: naszymi kamperkami, ciekawymi miejscami, itd... natomiast technicznie widzialem to jak stanowisko dowodzenia za czasow IIwojny swiatowej: kazdy przesuwa swoje dane (auto i inne informacje) wirtualnym kijem na wielkiej mapie
teraz juz zamieniam sie w sluch..........
b:) |
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2010-01-03, 12:45
|
|
|
Się dodałem... |
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2010-01-03, 20:14
|
|
|
Adi napisał/a: | Przybywa na locatelo - aż sam jestem ciekawe co z tego wyjdzie |
Dzieki za dopiskę!
aplikację masz na komorkę wgraną? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|