Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2009-01-19, 11:42
naprawa resorów
Autor Wiadomość
bartolo 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: buda na pickup'ie
Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2009-09-29, 20:02   

WINNICZKI napisał/a:
...kytyka nie poparta zadną dokumentacją (choć by zdjęcia)

nie mam garazu pochlaniajacego wszelkie zelastwo- podkladki, jako nieuzyteczne-wylecialy, nakretka- w trawie :? ale slad po niej zostal- znalazlem felerne strzemiono.
moim zdaniem takie cos nie powinno opuscic zakladu: 1: albo takie bylo, to sie mowi: "panie zmien pan to za x pln bo pan srube zgubisz" albo 2: bylo ok i przekrecil pracownik? byly jeszcze trzy rozwalkowane do rozwartosci "podkladki kiedys sprezynujace" ...na jedno wychodzi: kupilem nowe strzemiona i sam zakrecalem, zeby nie miec do nikogo pretensji.
nie jestem czepialski, ani klotliwy (gdybym byl, to wlasnie bym zbieral dowody i nachodzil goscia do skutku)
i tak jak pisalem wczesniej: dajcie znac na forum gdzie jakis zaufany zaklad, ktory warto odwiedzic, bo przyjdzie na to czas :) a ktory omijac tez napiszcie, po co sie maja ludzie zloscic...
b:)

strz.jpg
slad po przekreconej nakretce na strzemieniu mojego resora
Plik ściągnięto 57 raz(y) 164,83 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

intrak 
początkujący forumowicz

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2010-01-14, 08:16   

Witam w 2010NR :spoko
W sprawie strzemion to mogę polecić firmę która wykonuje profesjonalnie wszelkie strzemiona do samochodów w każdej grubości i kształcie z nakrętkami o różnym skoku gwintu. Mieszczą się w Warszawie na ul. Lustrzanej 3 tel/fax 22 6659194 . Polecam , szybko i dobrze robią , wysyłają kurierem. Robią też naprawy podwozia i regenerację każdego resora. :ok
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu