WARNA - PARKING - W KURORCIE /BLISKO MORZA I MIASTA/ |
Autor |
Wiadomość |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2010-01-26, 20:53
|
|
|
A trochę dalej przed Burgas trzeba zjechać z głównej drogi w kierunku na Emonę i po 2 km macie ogrodzony parking obok baru/restauracji nad samą (piekną) plażą. Nocleg za 5 lewa czyli 2,5 euro.
Namiary w dziale Grecja, temat: Wbobosie i Kimtopy jadą do Grecji |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
DarekK
zaawansowany

Twój sprzęt: IVECO SAFARIWAYS Amerigo Wespucci
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Cze 2008 Piwa: 4/9 Skąd: Podlaskie
|
Wysłany: 2010-01-26, 21:29
|
|
|
A następnie 6 km w prawo do samej Emmony i dalej jak ktoś lubi trasy typu 4x4 można dotrzeć do Słonecznego Brzegu. |
_________________ Powyższa wypowiedź to moja opinia w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani dziś ani w dniach następnych. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
 |
|
|
|
 |
Jedrek29
trochę już popisał

Twój sprzęt: Sprinter B
|
Wysłany: 2010-01-28, 21:55
|
|
|
darekk to motorem nie będę miał problemu ten słoneczny brzek to frajda będę tam piewszy raz dzięki |
|
|
|
 |
DarekK
zaawansowany

|
Wysłany: 2010-01-28, 22:43
|
|
|
Jeśli to będzie jakieś enduro czy coś w tym stylu to tak To co widzisz to ten lepszy odcinek przez wieś .
DSC01167.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 182 raz(y) 51,82 KB |
|
_________________ Powyższa wypowiedź to moja opinia w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani dziś ani w dniach następnych. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
 |
|
|
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

Twój sprzęt: Blaszak Ducato Jeszcze blaszak...kiedy???
Nazwa załogi: DUDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Maj 2009 Piwa: 102/26 Skąd: Poznan
|
|
|
|
 |
DarekK
zaawansowany

|
Wysłany: 2010-01-29, 15:22
|
|
|
Nie bardzo bo tam rozwaliłem osłonę i ochota na fotografowanie czegokolwiek minęła . |
 |
|
|
|
 |
bulgaria
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2010-02-26, 06:56 parking Warny
|
|
|
Witam Panstwa, nie pisalam do tej pory o cenie, poniewaz nie bylismy pewni, czy parking bedzie dzialal w tym roku. Niestety kierownictwo kurortu Sw. Konstantin and helena zdecydowalo, ze ten sliczny parking zostaje sluzbowy i nie dali go nam dio wynajecia!
bardzo przepraszamy za to, ale rowniez nie wiedzielismy o tym!
jezeli sie cos pozmieni to NA PEWNO do Panstwa napisze nowy post!!!!!!!
jeszcze raz przepraszamy, jezeli jednak ktos z Panstwa bedzie w oklocach Warny i bedzie czegos innego zainteresowany, to prosze do nas napisac!
teraz zajmuje sie nieruchomosciami, poniewaz juz duuzo znajowmych i przyjaciol z Polski zdecydowalo sie zamieszkac w Bulgarii lub po prostu miec ladne mieszkanie na lato we Warnie blisko morza. jezeli ktos z Panstwa jest tym zainteresowany jestem na dyspozycji dla Panstwa!
pozdrawiam serdecznie i jeszcze napisze w maju co sie z parkingem dzieje...
bardzo dziekuje za zainteresowania z Panstwa strony.
Preslawa i Anton
Warna, Bulgaria
p.s. zycze milej podrozy do planowanych krajow w 2010 roku!! |
|
|
|
 |
DI STEFANO
weteran
Twój sprzęt: Wygodny camper z wozidłem i zmywarką
Pomógł: 14 razy Dołączył: 26 Paź 2008 Piwa: 74/72 Skąd: tam gdzie lepiej
|
Wysłany: 2010-02-26, 09:58
|
|
|
Tak czułem -
wcześniej wrzuciłem na luz. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|