|
|
Koleżeńska pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2010-02-17, 11:57
|
|
|
gino napisał/a: | a teraz...dzieki WAM ...to sie zmienia..pompeczka NAPRAWDE DAJE RADE..
czuje sie zupelnie inaczej.. IDZIE KU LEPSZEMU...czuje to..
fakt..zalezny do konca zycia od bateryjek,rureczek,wkuć...ale co tam...wazne ze..czuje sie jak dawniej |
Gino, strasznie się cieszę, że napisałeś IDZIE KU LEPSZEMU i że zaakceptowałeś konieczność korzystania z bateryjek, rureczek, pompeczek itd. Ja nie mam takich problemów ze zdrowiem jak ty, ale mam inne - jestem po 2 zawałach, czasami odczuwam arytmię serca, ale nauczyłem się z tym żyć i cieszyć życiem. Kampera kupiłem będąc już po dwóch zawałach i to mi pomaga polubić stan mojego zdrowia. Chyba to jest w naszej sytuacji najważniejsze, nie można się poddać i robić z siebie kaleki, trzeba dalej żyć i cieszyć się życiem, ale nie można też robić z siebie bohatera i podejmować wysiłki i zadania, które mogą zaszkodzić naszemu zdrowiu.
Gino, od ubiegłego roku korzystam z pomocy lekarki stosującej medycynę chińską, a właściwie tybetańską, bo głównym ośrodkiem tej prastarej sztuki medycznej jest Tybet i mnisi buddyjscy. Ona stosuje różne metody leczenia, stosuje leki ziołowe, które importuje z Tybetu, a także akupunkturę. Od ubiegłego roku czuję się znakomicie i z tego co słyszę od innych pacjentów jej leczenie jest skuteczne nawet w sytuacjach, gdy zawodzi medycyna tradycyjna. Wiem, że nasze środowisko lekarskie jest bardzo niechętne medycynie chińskiej, ale myślę, że mogłaby Ci pomóc, bo przecież cukrzyca to choroba znana od wieków i z pewnością są zioła, które pozwalają się z niej wyleczyć. Moja córka - lekarka po skończeniu studiów traktowała medycynę naturalną (ziołolecznictwo) jako znachorstwo, bo tego ją nauczyli na Akademii Medycznej. Teraz, po latach spędzonych w USA, podczas urlopu w Polsce poprosiła mnie o kontakt z tą lekarką, bo chciała skorzystać z jej pomocy. Przekonała się, że medycyna chińska jest pomocna i korzysta z niej również w USA, mimo że sama jest lekarką. Zresztą ta moja lekarka ma prawo wykonywania zawodu lekarza w Polsce (nostryfikowała swój dyplom lekarski). Jeśli byłbyś zainteresowany to daj znać na PW - podam Ci namiary lub umówię na wizytę.
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2010-03-10, 23:42
|
|
|
wlasnie dostalem..wiec..szybciutko wklejam...
http://blog.siepomaga.pl/...nowa/#more-2061
|
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2010-03-11, 09:32
|
|
|
ok..dzieki Roger..
juz im to zglosilem...wczoraj dzialal....
temat byl zalozony na SIEPOMAGA wczoraj ok godz 23-24 ..moze jakis blad sie wkradl..ze wzgledu na ...pozna pore
|
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2010-03-11, 10:09
|
|
|
POMAGACZE z CAMPERTEAM - Jesteście wspaniali i macie cudowne, wrażliwe serducha.
Pod wodzą OD daleko zajdziemy i zajedziemy!!!
HURA!! WIWAT - Zloty, Wojaże, Podróże i Kamperki.
A dla Naszego Gino - Serducho od nas i życzenie - ZDRÓWKA zakręcony kamperomaniaku!!!
Serducho dla Naszego Gina.gif
|
 |
Plik ściągnięto 2000 raz(y) 76,29 KB |
|
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|