|
|
|
Mielno |
| Autor |
Wiadomość |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2010-02-22, 12:02 Mielno
|
|
|
| Potrzebuje znależc w Mielnie autocamping godny tego miana.W miare spokojny i sprzyjający pobytowi z dziecmi .Byłbym wdzięczny za namiary.Chciałbym po prostu zrobic rezerwacje. |
|
 |
Miłosz
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fiat Ducato Dethleffs
Dołączył: 04 Wrz 2008 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Rzuchowa k.Tarnowa
|
Wysłany: 2010-02-22, 12:20
|
|
|
| Polecam kemping w Mielenku k.Mielna Bywałem tam dawniej (wada płatne prysznice) zaleta wszędzie daleko.A z ta rezerwacją to bym nie przesadzał. |
|
|
|
 |
Duszka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Ducato Fendt
|
Wysłany: 2010-02-22, 15:27
|
|
|
| Bardzo polecam kemping RODZINNY w miejscowości Unieście.Do centrum Mielna będziesz miał około 3 km.Rok temu spędziłem tam wspaniałe wakacje.Sam kemping jest połorzony trochę na uboczu,co jest jego wspaniałą zaletą .Jest tam poprostu bardzo spokojnie.Do morza jest około 50 metrów. Sanitariaty są zawsze czyste,obsługa myje je dwa razy dziennie.Kabin prysznicowych jest wystarczająco dużo.Wydaje mi się że nie ma tam potrzeby rezerwacji,miejsca jest wystarczająo dużo.Rok temu zjechaliśmy ze szfagrem całą okolicę,widzieliśmy różne kempingi i śmiem twierdzić że jest to jeden z lepszych kempingów w okolicy. |
_________________ szwagry z załogami z lubelskiej grupy, pozdrawiają wszystkich pozytywnie zakręconych miłośników caravaningu
 |
|
|
|
 |
schulek
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato I
Nazwa załogi: Szulki
|
Wysłany: 2010-02-22, 17:17
|
|
|
| W ubiegłym roku spędziliśmy z wnuczką dwa razy po tygodniu na kempingu "Rodzinnym"w Unieściu. Przyłączam się do opinii powyżej. Godny polecenia. |
_________________ Violetta i Andrzej |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-02-22, 20:34
|
|
|
My w zeszłym roku byliśmy na kempingu w Unieściu ( w Mielnie jest zbyt głośno i ruchliwie szczególnie wieczorami )
Kemping ADA spokój, rzut beretem do morza, czysto, dużo kamperów
http://www.ada.strefa.pl/index.php
kempinng.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 64 raz(y) 71,37 KB |
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2010-02-28, 10:00
|
|
|
| Dziękuje za te wszystkie opinie .Na pewno wybiore Unieście wygląda to na to co chce i będzie mnie zadawalało . |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|