|
|
|
markiza czy roleta ? |
| Autor |
Wiadomość |
Srebrzanka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW T3 Karman Gipsy'88 1,9 TD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Sopot
|
Wysłany: 2010-02-25, 21:55 markiza czy roleta ?
|
|
|
Przymierzam się do doposażenia "Cygana" w rozkładany dach. Nie ukrywam, że cena nie jest bez znaczenia. Pomimo, że auto pełnoletnie, chciałbym je doposażyć w nowy sprzęt.
Urządzenie będzie zamontowane do bocznej (pionowej) ściany pojazdu [żadnych zaokrągleń]. Szerokość chciałbym ok. 4 metry - na całą długość pojazdu. Interesuje mnie głównie dach (boki raczej nie) przed słońcem i ew. deszczykiem. Markiza alu zapewne trwalsza, ale ok. 3 tyś. PLN; workowa lub roleta tańsza ok. 1,5 tyś. PLN ale czy solidna? Używana - czy warto?
Jestem ciekaw Waszych uwag, jeśli przyjąłem błędne założenia - wyprowadźcie mnie z błędu. Nie spieszę się, zakup planuje w lecie. |
_________________ Piotr i Katarzyna
 |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
|
|
|
 |
Andrzej Psz
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Serwis Campingowy
|
|
|
|
 |
kaimar
weteran kaimar

Twój sprzęt: MOBILVETTA LAIKA CARADO RT GiottiLine
Nazwa załogi: MTM Campery
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Piwa: 89/3 Skąd: Czechowice-Dziedzice
|
Wysłany: 2010-03-17, 20:55
|
|
|
| Srebrzanka napisał/a: | | Szerokość chciałbym ok. 4 metry - na całą długość pojazdu |
Jakoś nie bardzo widzę miejsca na tak długą markize na Twoim samochodzie. |
_________________ www.camperymtm.pl
www.kamperownia.pl |
|
|
|
 |
Andrzej Psz
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Serwis Campingowy
|
Wysłany: 2010-03-17, 22:23 Re: markiza czy roleta ?
|
|
|
| Srebrzanka napisał/a: | Przymierzam się do doposażenia "Cygana" w rozkładany dach. Nie ukrywam, że cena nie jest bez znaczenia. Pomimo, że auto pełnoletnie, chciałbym je doposażyć w nowy sprzęt.
Urządzenie będzie zamontowane do bocznej (pionowej) ściany pojazdu [żadnych zaokrągleń]. Szerokość chciałbym ok. 4 metry - na całą długość pojazdu. Interesuje mnie głównie dach (boki raczej nie) przed słońcem i ew. deszczykiem. Markiza alu zapewne trwalsza, ale ok. 3 tyś. PLN; workowa lub roleta tańsza ok. 1,5 tyś. PLN ale czy solidna? Używana - czy warto?
Jestem ciekaw Waszych uwag, jeśli przyjąłem błędne założenia - wyprowadźcie mnie z błędu. Nie spieszę się, zakup planuje w lecie. |
Zmierz wysokosc od listwy bocznej boku do okna bocznego ile miejsca masz.
inne info podaj numer tel stacjonarneg to oddzwonie. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|