|
|
piekarnik w kamperze- kto ma? |
Autor |
Wiadomość |
maszakow
Kombatant JAFO? No way ...

Twój sprzęt: jak wygram w totka...
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2009 Piwa: 79/63 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2010-03-18, 15:57
|
|
|
Świstak napisał/a: |
A tak zupełnie na poważnie - może mała ankieta pt. "czego używamy a czego nie". Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami odnośnie rzeczy które uważacie za potrzebne.
|
IMHO to jest temat na OSOBNY temat. O ile takiego już nie było co coś mi to znajomo wygląda ...
affa - uwierz mi ze wiem co to znaczy mieć przerąbane. MOja też kupuje tylko że w innym formacie. efekt jest mniej więcej ten sam - puste konto :-p |
_________________ Pozdrawiam, maszakow
 |
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 49/68 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2010-03-18, 16:56
|
|
|
maszakow napisał/a: | MOja też kupuje tylko że w innym formacie. efekt jest mniej więcej ten sam - puste konto :-p |
ale tego drugiego, tajnego, chyba jej nie zdradziles?
zakupy nie zawsze muszą być bardzo kosztowne: np. kto zgadnie ile w kamperze, nawet tak długim jak mój, można mieć poduszek? |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

Twój sprzęt: Blaszak Ducato Jeszcze blaszak...kiedy???
Nazwa załogi: DUDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Maj 2009 Piwa: 102/26 Skąd: Poznan
|
|
|
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 49/68 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2010-04-08, 19:37
|
|
|
na inauguracyjnym wyjeździe piekarnik został użyty po raz pierwszy
nie ma tej mocy co domowy i jest mniejszy, ale generalnie ok - mamy thetford duplex og7000 z grillem
póki co odgrzewaliśmy tylko gotowe bułki kupione w markecie w Rucianem i wcześniej zgrillowaną karkówkę, ale... żona już kupuje produkty na kolejny wyjazd |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|