|
|
Prenumerata CE |
Autor |
Wiadomość |
bogus bednarski
zaawansowany b.b tulipan

Twój sprzęt: Nie A4, Nie L4 tylko T4
|
Wysłany: 2010-03-08, 11:25
|
|
|
fanem to na razie nie będę, dostaję nie świeży towar. Caravaning Ekspert
trafia w moje ręce z miesięcznym opóźnieniem.Mimo iż mam od początku wydania prenumeratę opłaconą na bieżąco to nic się w tej sprawie nie zmienia na lepsze. |
_________________ Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Pozdrawiam z Wrocławia.
 |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2010-03-08, 11:51
|
|
|
lynx! Zapraszamy do napisania kilku słów o sobie i swoich pasjach w dziale Pierwszy raz na forum! Tak to jest u nas przyjęte.
Nadmienię jednak, że z dystrybucją pisma jest marnie. Ostatniego numeru nie mogę nigdzie dostać. Nie ma go w empiku, inmedio czy kiosku ruchu. W początkach wydawania pisma można było je kupić nawet na stacji paliw.
Pani Dorotko trzeba się poprawić! Nie można być fanem czegoś, czego kupić nie można. |
|
|
|
 |
lynx [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-08, 13:23
|
|
|
bogus bednarski napisał/a: | fanem to na razie nie będę, dostaję nie świeży towar. Caravaning Ekspert
trafia w moje ręce z miesięcznym opóźnieniem.Mimo iż mam od początku wydania prenumeratę opłaconą na bieżąco to nic się w tej sprawie nie zmienia na lepsze. |
A czy to przypadkiem nie jest wina poczty? Popatrz na datę, kiedy wysłane i zrób awanturę pocztowcom, że są wolniejsi nie tylko od żółwia, ale nawet od Windows XP. Fakt, numery ukazują się nie 1 dnia danego miesiąca, ale kilka dni później. Do mnie docierają zawsze w połowie miesiaca. |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2010-03-08, 20:05
|
|
|
Zwracam honor... dziś udało mi się nabyć lutowy numer. Ale com się naszukał to moje.... |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2010-03-08, 20:09
|
|
|
Pawcio napisał/a: | ziś udało mi się nabyć lutowy numer | super..tyle ze..mamy juz MARZEC |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
bogus bednarski
zaawansowany b.b tulipan

Twój sprzęt: Nie A4, Nie L4 tylko T4
|
Wysłany: 2010-04-01, 20:50
|
|
|
I jak było na początku to i tak zostało.
Mamy już kwiecień, przed nami święta a ja nie poczytam marcowego wydania CE bo po prostu nie dostałem prenumeraty. , mam jakiegoś pecha?
Cierpliwie czekam bo nic innego mi nie zostało. |
_________________ Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Pozdrawiam z Wrocławia.
 |
|
|
|
 |
Tommy
początkujący forumowicz
Nazwa załogi: Caravaning Ekspert
|
Wysłany: 2010-04-03, 13:31
|
|
|
Chciałbym poinformować, że numer marcowy CE ukazał się 30 marca i wtedy został wysłany do wszystkich prenumeratorów. Pozdrawiam wszystkich oraz życzę Wesołych Świąt Wielkiej Nocy! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|