|
|
klimatyzacja w przyczepie campingowej |
Autor |
Wiadomość |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/482 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2010-04-05, 09:27 O klimatyzacji i nie tylko
|
|
|
Dzięki Tadeuszu za podjęte działanie. Nie załatwia to jednak sprawy do końca. Przepraszamy kolegę jkalinowa wszyscy, tylko nie sprawca zamieszania. Czy istnieje komisja etyki a jeśli nie to powinna powstać i wyciągnąć wnioski.
Zapraszam kolegę Jacka do zapoznania się z moim starym postem; Tania klimatyzacja w kamperze |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
Anika
zaawansowany

Twój sprzęt: jeszcze się nie dorobiłam
Nazwa załogi: StasioiJola
|
Wysłany: 2010-04-05, 10:11
|
|
|
Przepraszam z góry za (taki maleńki), ale to może ja bym się do tej komisji etyki zapisała ?? nawet tak jakby zaczątki statutu już napisałam w swoim wątku jedynie problem w tym, że etyka w moim wykonaniu byłaby dość dosadna i nie pozostawiająca złudzeń... A dla Tadeusza: |
_________________ Only the willing...
 |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2010-04-05, 23:15
|
|
|
kalinin napisał/a: | Dzięki Tadeuszu za podjęte działanie. .... Czy istnieje komisja etyki a jeśli nie to powinna powstać i wyciągnąć wnioski. |
Tadeusz, ja też dziękuję za usunięcie niektórych postów, a swoją drogą jakieś działania dla przestrzegania etyki na naszym forum by się przydały.
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2010-04-06, 14:54
|
|
|
Witold Cherubin napisał/a: | a swoją drogą jakieś działania dla przestrzegania etyki na naszym forum by się przydały |
W miejscu przeniesionych postów uprzedziłem KOGUTA, że w przypadku nastepnych tego typu wypowiedzi (zacytowałem mu jakich, bo może nie pojął) otrzyma ode mnie ostrzeżenie. A co do etyki. Administratorzy i moderatorzy mają odpowiednie narzędzia do przywoływania do porządku, stąd moja uwaga do KOGUTA. Jak się nie zatosuje... to będzie jego wybór. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|