|
|
Roleta W Rimor Kayak |
Autor |
Wiadomość |
papciosmurf
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Peugeot J5 2.5D Adria /Hobby 690 Exclusive
Nazwa załogi: Gromki
|
Wysłany: 2010-04-15, 16:46
|
|
|
krynia i stan napisał/a: | :spoko , to miłej i owocnej pracy przy kamperku |
Jak mi teraz raźno kierunkowskazy migają. I telewizor nagle zaczął na 12V działać przy zgaszonym silniku |
_________________ Pozdrawiamy
Dagmara, Julcia i Andrzej
 |
|
|
|
 |
jury
zaawansowany

Twój sprzęt: N-126 za Lancia Ypsilon
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lis 2009 Piwa: 3/2 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-04-15, 16:59
|
|
|
Daniel Stus napisał/a: | ..............A tak nawiasem jak dołącz się te fajne emotikony bo jak klikam albo przenoszę to pojawia mi się tylko tekst ? |
Jak klikasz na emotikon to wstawia ci sie tekst który jest fragmentem kodu ale jak wyślesz post na serwer to zobaczysz jak ten tekst zamienia się na postac graficzną. |
|
|
|
 |
48a-ELANKO
weteran dawniej: 48a-ELANKO

|
Wysłany: 2010-04-15, 19:52
|
|
|
jury napisał/a: | Daniel Stus napisał/a: | ..............A tak nawiasem jak dołącz się te fajne emotikony bo jak klikam albo przenoszę to pojawia mi się tylko tekst ? |
Jak klikasz na emotikon to wstawia ci sie tekst który jest fragmentem kodu ale jak wyślesz post na serwer to zobaczysz jak ten tekst zamienia się na postac graficzną. |
Możesz też przed wysłaniem kliknąć Podgląd i zobaczysz swój post w takiej wersji, jaka pojawi się na forum. |
_________________ Ela i Andrzej
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|