|
|
Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:27 |
Wyjazd 2010 w Polskę lub okolice |
| Autor |
Wiadomość |
Stanek
weteran

Twój sprzęt: HYMER Exis-i 562
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Piwa: 215/47 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-04-20, 21:20 Re: Do Stanka
|
|
|
| pagas napisał/a: |
Tak ze ja bym sie tak nie przejmowal.Dziecko podroz zniesie napewno lepiej niz dorosly. |
Pisząc o Skandynawi nie miałem na myśli podróży bo to akurat podróż żadna - chyba że wybierasz się na daleką północ. W tym przypadku chodziło mi raczej o zainteresowanie 4,5 latka fiordami i pięknymi widokami. Myślę, że za 2-3 lata sprawi mu to dużo większą frajdę niż w tej chwili. Jak pisałem kilka postów wyżej w zeszłym roku byliśmy w Danii robiąc objazd po wszelkich parkach rozrywki i młodemu się bardzo podobało, ale to był wyjazd typowo pod niego. Porównując do naszych znajomych to i tak nasz synek zwiedził już kawałek Świata więc nie jest to tak że my tylko po Polsce i boimy się ruszyć gdziekolowiek. W tym roku pozwoliliśmy sobie na miesięczny wyjazd na narty i tak trochę finansowo nie damy rady udźwignąć kolejnego miesięcznego wyjzadu za granicę. Dlatego chcemy pokręcić się po Polsce. Z luksusu kamperka kożystamy już co najmniej 10 lat a nasz synek w wodach płodowych przebył nie jeden wyjazd kamperowy łącznie z zimowym z kilkunastostopniowym mrozem na zewnątrz i soplami od lusterek bocznych do samej ziemi |
|
|
|
 |
pagas
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: KNAUS-Weisberg na Fordzie Transit 1994r
Nazwa załogi: Pagas
|
Wysłany: 2010-04-20, 21:36 Stanek
|
|
|
Nasz synek tez ma 4,5 roku i w zeszlym roku tez byl zachwycony parkami rozrywki.
Oczywiscie rozumiem ciezar finansowy.W tym roku zreszta chyba wszyscy troche ciako mamy z wielu wzgledow.
Jak bedziecie jezdzic po polsce i bedziecie w poblizu Szczecina to jeszcze raz najserdeczniej zapraszam do nas na odpoczynek.Poopierac ciuchy, wypruznic i napelnic zbieorniki,podjesc wedzonej kielbaski wlasnej roboty i takie ram typowo Polskie rozrywki.Oczywiscie spanko u nas w domku pomiescimy sie wszyscy juz byl przypadek ,z e na materacach 28 osob spalo wiec nawet z innymi zalogami zapraszam. |
_________________ Witam.
Juz go mam i nie oddam
Pagas
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|