|
|
kroplówka...? |
Autor |
Wiadomość |
krynia i stan
weteran

Twój sprzęt: w budowie
Nazwa załogi: G-Team
|
Wysłany: 2010-04-29, 19:08
|
|
|
U mnie nic nie cieknie (na razie ) ale ponton wiosła i kapoki na wszelki wypadek mam , mówiono mi że to standardowe wyposażenie |
_________________ jak coś wymyślę to tu napiszę ..... |
|
|
|
 |
staszek
doświadczony pisarz weteran

Twój sprzęt: Roller Team Granduca XLP
|
Wysłany: 2010-04-29, 21:12
|
|
|
Proponuję zrób dziurę w podłodze woda wycieknie i po problemie |
_________________ staszek
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-04-30, 11:08
|
|
|
Nie wiem jak jest w dukato ale u mnie w LT-czku miałem uszkodzony wężyk od spryskiwaczy i tez pojawiała mi się woda pod nogami, może też być nieszczelny sam zbiorniczek płynu do wycieraczek. |
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2010-04-30, 11:28
|
|
|
Rockers napisał/a: | może też być nieszczelny sam zbiorniczek płynu do wycieraczek. |
.... przewód tak ..... zbiorniczek nie ....... on jest w Ducato na wewnętrznym poszyciu błotnika i ładnie sobie ścieka jakby co ......
Jak do kabinki leci woda czy w LT czy Ducato to problemem jest albo szczelność szyby i uszczelki albo dziurawe podszybie ....
Często w LT-u np woda dostaje się od góry szyby ..... i ścieka sobie a troszkę jej jest ..... nieszczelność wcale nie musi być w dolnej części .... |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-04-30, 11:32
|
|
|
U mnie na szczęście szyba jest szczelna jak kupiłem LT-czka zauważyłem że woda pojawia się jak uruchamiam spryskiwacze i nie sikało na szybą od mojej strony kierowcy, okazało się że przewód od spryskiwaczy przechodząc za nagrzewnicą poprostu się stopił totalny szok normalnie był sczerniony jak by go coś przypalało |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|