|
|
Pola Grunwaldzkie |
Autor |
Wiadomość |
przemka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato
|
Wysłany: 2010-05-03, 15:44 Pola Grunwaldzkie
|
|
|
Myślę ,że może kogoś jeszcze oprócz mnie zainteresuje ten temat.Chcemy się wybrać na 600 lecie bitwy pod Grunwaldem,może ktoś wie gdzie w pobliżu pola bitwy można zaparkować campera.Chcielibyśmy jak najbliżej a może ktoś wybierze się z nami ?Będzie nam raźniej i łatwiej będzie odeprzeć atak Krzyżaków. |
_________________ przemka |
|
|
|
 |
Marek
stary wyga

|
Wysłany: 2010-05-03, 16:12
|
|
|
Przykro mnie Przemko , ale jako że mieszkasz na Dolnym Śląsku więc z natury jesteś powiązana z Zakonem , a nie Królewskimi. Ale nie martw się wiem z pewnych źródeł (syn wielokrotny uczestnik spotkań historycznych pod Grunwaldem) ,że rycerze podczas biesiady przy ognisku po inscenizacji umawiali się , że w rocznicę 600 lecia bitwy zmienią bieg wydarzeń i dołożą Królewskim oczywiście po głównych obchodach.
Obawiam się ,że w tym roku będzie okropny tłum i Taborem dwa tygodnie wcześniej zająć miejsce należy.
Marek |
_________________ "Róbmy swoje" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|