Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2007-11-14, 09:35
mikro karawana Warszawska
Autor Wiadomość
Paweł P. 
Kombatant

Twój sprzęt: Jeep Grand Cherokee
Piwa: 1/2
Wysłany: 2007-11-04, 10:29   

Post usunięty.
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:36, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

janusz 
Kombatant
Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Piwa: 420/147
Wysłany: 2007-11-04, 10:48   

Jeżeli auto masz na chodzie to może skrzyknąć małą karawanę z okolicy np na Placu Defilad, albo pod Pajacem Kultury, albo na Wiejskiej - "Ponad podziałami" :aniolek Albo pod siedzibą TVN tak jak kiedyś planowaliśmy.

Wiem zaparkujemy pod oknami Pani Prezydent H. Gronkiewicz-Waltz z transparentem "Chcemy KamperParku w Warszawie, na 2012 się przyda. :gwm

Paweł P. 
Kombatant

Wysłany: 2007-11-04, 14:58   

Post usunięty.
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:35, w całości zmieniany 1 raz  

Jerzy 
weteran

Twój sprzęt: Adria Sun Living
Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 2007-11-04, 21:03   

Kamperfan napisał/a:
janusz napisał/a:
Witam.
...Co do picia tego piwa to w sobotę 10 listopada późnym wieczorem i w niedzielę będę w Warszawie i możemy wypić je wspólnie.

Witaj Janusz! Dziękuję za tę propozycję - na samą myśl o takim spotkaniu przy piwie od razu się lepiej poczułem. Mam dalej idącego "pomysła"- zapraszałem Halinę i Ciebie od zawsze i może teraz uda się to zrealizować. Dowiedziałem się, że będziecie w Warszawce na spektaklu "Koty" - widzieliśmy to kiedyś i mamy nagranie CD. Zapraszamy Was po teatrze, a najlepiej przed i zamiast spektaklu (w prezencie dostaniesz CD) - na spotkanie do naszego domu. Nie powiem, że nie przepadam za piwem, ale na taką okazję lepsza będzie nalewka Kamperfanki (i nie tylko) przy której onego czasy nieźle nam się rozmawiało... :roll: . Jeśli pamiętasz, takiej nalewki nie uświadczysz w żadnej knajpie (ani nawet w erze) - to tylko moim prywatnym barku. Kobitki będą oglądać "Koty", a my będziemy się odchamiać przy barku... :-P
Możesz przyjechać samochodem osobowym lub kamperem (jest gdzie zaparkować obok domu) - pokój gościnny z małżeńskim łożem czeka. Przepraszam, że uprawiam prywatę na publicznym forum, ale to wszystko przez te kampery. Jeśli przyjmujecie zaproszenie - szczegóły proponuje uzgodnić w bezpośrednich kontaktach.

janusz napisał/a:
Jerzy Waldorff stwierdził, że "Muzyka łagodzi obyczaje", ale On nie był kamperowcem.
Teraz można tak Musical "Koty" łączy fora :bigok
Bardzo dziękuję za zaproszenie, oczywiście bardzo chętnie Was odwiedzimy, ale stawiasz mnie w jeszcze trudniejszej sytuacji niż byłem godzinę temu. :oops:
Do tej pory zastanawiałem się jak pogodzić dwie przemiłe propozycje, od PawłaP i od Kerc'a, a teraz :roll: :?:

Janusz, nie znamy stanowiska Pawła w tej sprawie, lecz my z naszej strony, chcąc dopomóc w znalezieniu wyjścia z tej, nagle zaistniałej i tak trudnej dla Ciebie sytuacji - prosimy o niebranie naszej poprzedniej propozycji pod rozwagę...

Paweł P. 
Kombatant

Wysłany: 2007-11-04, 21:11   

Post usunięty.
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:34, w całości zmieniany 1 raz  

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2007-11-04, 21:57   

Napisałem do was maila, dostaliście?

Jerzy 
weteran

Twój sprzęt: Adria Sun Living
Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 2007-11-05, 07:10   

janusz napisał/a:

Nie wiemy, jak Paweł, ale my otrzymaliśmy i odpowiedzieliśmy na niego. Prawdopodobnie przez wczorajsze przeciążenie serwerów odpowiedź do Ciebie nie dotarła, więc ją przytoczymy - brzmiała tak:

"Witamy. Dziękujemy za miłe zaproszenie. Niestety, z przyczyn obiektywnych nie będziemy mogli przybyć na to spotkanie.
Liczymy na zrozumienie... - Pozdrawiamy, Wanda i Jerzy"

Kamperfan 
stary wyga

Twój sprzęt: PILOTE /Ford Transit
Nazwa załogi: Kamperfani (Kamperfanka i Kamperfan)
Piwa: 8/3
Wysłany: 2007-11-05, 14:53   

Paweł P. napisał/a:
KERC napisał/a:
Kamperfan napisał/a:
janusz napisał/a:
Witam.
...Co do picia tego piwa to w sobotę 10 listopada późnym wieczorem i w niedzielę będę w Warszawie i możemy wypić je wspólnie.

Witaj Janusz! Dziękuję za tę propozycję - na samą myśl o takim spotkaniu przy piwie od razu się lepiej poczułem. Mam dalej idącego "pomysła"- zapraszałem Halinę i Ciebie od zawsze i może teraz uda się to zrealizować. Dowiedziałem się, że będziecie w Warszawce na spektaklu "Koty" - widzieliśmy to kiedyś i mamy nagranie CD. Zapraszamy Was po teatrze, a najlepiej przed i zamiast spektaklu (w prezencie dostaniesz CD) - na spotkanie do naszego domu. Nie powiem, że nie przepadam za piwem, ale na taką okazję lepsza będzie nalewka Kamperfanki (i nie tylko) przy której onego czasy nieźle nam się rozmawiało... :roll: . Jeśli pamiętasz, takiej nalewki nie uświadczysz w żadnej knajpie (ani nawet w erze) - to tylko moim prywatnym barku. Kobitki będą oglądać "Koty", a my będziemy się odchamiać przy barku... :-P
Możesz przyjechać samochodem osobowym lub kamperem (jest gdzie zaparkować obok domu) - pokój gościnny z małżeńskim łożem czeka. Przepraszam, że uprawiam prywatę na publicznym forum, ale to wszystko przez te kampery. Jeśli przyjmujecie zaproszenie - szczegóły proponuje uzgodnić w bezpośrednich kontaktach.

janusz napisał/a:
Jerzy Waldorff stwierdził, że "Muzyka łagodzi obyczaje", ale On nie był kamperowcem.
Teraz można tak Musical "Koty" łączy fora :bigok
Bardzo dziękuję za zaproszenie, oczywiście bardzo chętnie Was odwiedzimy, ale stawiasz mnie w jeszcze trudniejszej sytuacji niż byłem godzinę temu. :oops:
Do tej pory zastanawiałem się jak pogodzić dwie przemiłe propozycje, od PawłaP i od Kerc'a, a teraz :roll: :?:

Janusz, nie znamy stanowiska Pawła w tej sprawie, lecz my z naszej strony, chcąc dopomóc w znalezieniu wyjścia z tej, nagle zaistniałej i tak trudnej dla Ciebie sytuacji - prosimy o niebranie naszej poprzedniej propozycji pod rozwagę...

Biorąc pod uwagę dobro Polskiego Karawaningu także prosimy o niebranie naszej poprzedniej propozycji pod rozwagę...

Chopy" - co wy, w jakiej trudnej sytuacji (czy o kasę chodzi?- oby tylko takie sytuacje w życiu się zdarzały!), właśnie dla dobra karawaningu trzeba się spotykać i rozmawiać. Ja nie mam żadnych tajemnic i nic do ukrycia, a w szczególności nie mam zamiaru "rozliczać" się z Januszem z przeszłości - interesuje mnie tylko przyszłość i to spotkanie traktuję jako okazję do wymiany poglądów oczywiście w temacie "kamperomania". Mam zamiar przedstawić sondażowo (by nie wyskakiwać z tymi pomysłami od razu na forum) propozycje współdziałania obydwu naszych for i Wasza obecność jest wręcz obowiązkowa :!: . Chyba, że są inne przyczyny, obiektywne... ;-). Gdyby udało się wypracować modelowe zasady współdziałania CT i CNC, być może dało by się docelowo włączyć w to inne fora - jeśli byłyby tym zainteresowane, np. w przyszłym portalu karawaningowym. W tym kontekście, Twoja Paweł obecność w tej rozmowie jest nieodzowna. Od czegoś trzeba zacząć! Jak wiem, KERC też wypowiadał się w sprawie działania forum i może dużo wnieść do tej "predyskusji". Rezultaty przedstawimy na forach - by poddać je "ogólnonarodowej" dyskusji. Ponawiam prośbę o kontynuowanie ustaleń w tej sprawie w drodze bezpośrednich kontaktów wielostronnych - nie będzie to żaden "dualizm" forum...

P.S. Forum zaczęło bardzo marnie "chodzić", paf - zrób coś :gwm

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2007-11-05, 18:17   

Matko kochana co te koty nawyrabiały :haha:
Zostały zaprzęgnięte do kampera i spadnie na ich barki przyszłość kamperyzmu Polskiego :haha:
A perspektywa "nalewka Kamperfanki (i nie tylko)" odsuwa się w czasie. :gwm
Moja chęć odchamienia sie troszkę, przerodzić się ma w "ogólnonarodową" dyskusję :zimno :zimno :zimno strach się bać.
Co my biedne nieboraki mamy zrobić. :shock: Forum nasze bez ojca, matki. Tylko ekipa sprzątająca gdzieniegdzie się krząta i opróżnia śmietniki. Kto ma wziąć na swoje barki odpowiedzialność za przyszłość narodu kamperowego. :-/

Paweł P. 
Kombatant

Wysłany: 2007-11-05, 21:42   

Post usunięty.
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:32, w całości zmieniany 1 raz  

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2007-11-06, 07:27   

KERC napisał/a:
janusz napisał/a:

Nie wiemy, jak Paweł, ale my otrzymaliśmy i odpowiedzieliśmy na niego. Prawdopodobnie przez wczorajsze przeciążenie serwerów odpowiedź do Ciebie nie dotarła, więc ją przytoczymy - brzmiała tak:

"Witamy. Dziękujemy za miłe zaproszenie. Niestety, z przyczyn obiektywnych nie będziemy mogli przybyć na to spotkanie.
Liczymy na zrozumienie... - Pozdrawiamy, Wanda i Jerzy"

Chyba muszę coś wyjaśnić bo stało się nie czytelne dla nie wtajemniczonych.
Żeby wyjść z twarzą z tej sytuacji jaka mnie spotkała, nadmiaru ofert przytulenia ( :haha: no nic nie poradzę że jestem taki piękny i miły :haha: ) zaprosiłem nasze miłe koleżanki i kolegów na kolację do lokalu, z nadzieją że przesiedzimy całą noc i nie będzie problemu ze spaniem :haha: A dalej to już wiecie z pisanych postów.

eeik 
Kombatant
"Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz
Piwa: 13/7
Wysłany: 2007-11-06, 08:32   

Ja tez moge się przyłączyć ??????? :szeroki_usmiech

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2007-11-06, 13:22   

Z mojej strony, ależ oczywiście, co prawda biletów na KOTY już nie ma, znaczy na ten spektakl sobotni 10 listopada. Do biesiady jednak bardzo zapraszam. Siadasz na przeciwko :haha: nie chcę dostać po łbie jak na załączonym :piaskownica: emotoikonie :haha: a ja będę patrzył w Twoje *) oczy. :haha:

eeik 
Kombatant
"Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz
Piwa: 13/7
Wysłany: 2007-11-06, 14:25   

janusz napisał/a:
Do biesiady jednak bardzo zapraszam

No to zadzieram kiece i lece :haha: :haha:

Nie da rady ale bedę czynnie zazdraszczać :pifko2

I przyjemności mnie ominą, :piaskownica: nie wybaczę sobie

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

janusz 
Kombatant
Szeryf

Wysłany: 2007-11-06, 15:50   

eeik napisał/a:
I przyjemności mnie ominą, :piaskownica: nie wybaczę sobie

Wiesz kto to jest sadysta :?: :evil:

Odpowiedz do tematu