|
|
Przesunięty przez: janusz 2007-11-14, 09:35 |
mikro karawana Warszawska |
Autor |
Wiadomość |
Paweł P.
Kombatant

Twój sprzęt: Jeep Grand Cherokee
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 1/2 Skąd: Mała Karawana
|
Wysłany: 2007-11-04, 10:29
|
|
|
Post usunięty. |
_________________ Piszę poprawnie po polsku. Jak mi się uda
 |
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2007-11-04, 10:48
|
|
|
Jeżeli auto masz na chodzie to może skrzyknąć małą karawanę z okolicy np na Placu Defilad, albo pod Pajacem Kultury, albo na Wiejskiej - "Ponad podziałami" Albo pod siedzibą TVN tak jak kiedyś planowaliśmy.
Wiem zaparkujemy pod oknami Pani Prezydent H. Gronkiewicz-Waltz z transparentem "Chcemy KamperParku w Warszawie, na 2012 się przyda. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
Paweł P.
Kombatant

|
Wysłany: 2007-11-04, 14:58
|
|
|
Post usunięty. |
 |
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jerzy
weteran
Twój sprzęt: Adria Sun Living
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2007 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2007-11-04, 21:03
|
|
|
Kamperfan napisał/a: | janusz napisał/a: | Witam.
...Co do picia tego piwa to w sobotę 10 listopada późnym wieczorem i w niedzielę będę w Warszawie i możemy wypić je wspólnie. |
Witaj Janusz! Dziękuję za tę propozycję - na samą myśl o takim spotkaniu przy piwie od razu się lepiej poczułem. Mam dalej idącego "pomysła"- zapraszałem Halinę i Ciebie od zawsze i może teraz uda się to zrealizować. Dowiedziałem się, że będziecie w Warszawce na spektaklu "Koty" - widzieliśmy to kiedyś i mamy nagranie CD. Zapraszamy Was po teatrze, a najlepiej przed i zamiast spektaklu (w prezencie dostaniesz CD) - na spotkanie do naszego domu. Nie powiem, że nie przepadam za piwem, ale na taką okazję lepsza będzie nalewka Kamperfanki (i nie tylko) przy której onego czasy nieźle nam się rozmawiało... . Jeśli pamiętasz, takiej nalewki nie uświadczysz w żadnej knajpie (ani nawet w erze) - to tylko moim prywatnym barku. Kobitki będą oglądać "Koty", a my będziemy się odchamiać przy barku...
Możesz przyjechać samochodem osobowym lub kamperem (jest gdzie zaparkować obok domu) - pokój gościnny z małżeńskim łożem czeka. Przepraszam, że uprawiam prywatę na publicznym forum, ale to wszystko przez te kampery. Jeśli przyjmujecie zaproszenie - szczegóły proponuje uzgodnić w bezpośrednich kontaktach. |
janusz napisał/a: | Jerzy Waldorff stwierdził, że "Muzyka łagodzi obyczaje", ale On nie był kamperowcem.
Teraz można tak Musical "Koty" łączy fora
Bardzo dziękuję za zaproszenie, oczywiście bardzo chętnie Was odwiedzimy, ale stawiasz mnie w jeszcze trudniejszej sytuacji niż byłem godzinę temu.
Do tej pory zastanawiałem się jak pogodzić dwie przemiłe propozycje, od PawłaP i od Kerc'a, a teraz |
Janusz, nie znamy stanowiska Pawła w tej sprawie, lecz my z naszej strony, chcąc dopomóc w znalezieniu wyjścia z tej, nagle zaistniałej i tak trudnej dla Ciebie sytuacji - prosimy o niebranie naszej poprzedniej propozycji pod rozwagę... |
|
|
|
 |
Paweł P.
Kombatant

|
Wysłany: 2007-11-04, 21:11
|
|
|
Post usunięty. |
 |
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2007-11-04, 21:57
|
|
|
Napisałem do was maila, dostaliście? |
|
|
|
 |
Jerzy
weteran
Twój sprzęt: Adria Sun Living
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2007 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2007-11-05, 07:10
|
|
|
janusz napisał/a: | Napisałem do was maila, dostaliście? |
Nie wiemy, jak Paweł, ale my otrzymaliśmy i odpowiedzieliśmy na niego. Prawdopodobnie przez wczorajsze przeciążenie serwerów odpowiedź do Ciebie nie dotarła, więc ją przytoczymy - brzmiała tak:
"Witamy. Dziękujemy za miłe zaproszenie. Niestety, z przyczyn obiektywnych nie będziemy mogli przybyć na to spotkanie.
Liczymy na zrozumienie... - Pozdrawiamy, Wanda i Jerzy" |
|
|
|
 |
Kamperfan
stary wyga

Twój sprzęt: PILOTE /Ford Transit
Nazwa załogi: Kamperfani (Kamperfanka i Kamperfan)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Lis 2007 Piwa: 8/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2007-11-05, 14:53
|
|
|
Paweł P. napisał/a: | KERC napisał/a: | Kamperfan napisał/a: | janusz napisał/a: | Witam.
...Co do picia tego piwa to w sobotę 10 listopada późnym wieczorem i w niedzielę będę w Warszawie i możemy wypić je wspólnie. |
Witaj Janusz! Dziękuję za tę propozycję - na samą myśl o takim spotkaniu przy piwie od razu się lepiej poczułem. Mam dalej idącego "pomysła"- zapraszałem Halinę i Ciebie od zawsze i może teraz uda się to zrealizować. Dowiedziałem się, że będziecie w Warszawce na spektaklu "Koty" - widzieliśmy to kiedyś i mamy nagranie CD. Zapraszamy Was po teatrze, a najlepiej przed i zamiast spektaklu (w prezencie dostaniesz CD) - na spotkanie do naszego domu. Nie powiem, że nie przepadam za piwem, ale na taką okazję lepsza będzie nalewka Kamperfanki (i nie tylko) przy której onego czasy nieźle nam się rozmawiało... . Jeśli pamiętasz, takiej nalewki nie uświadczysz w żadnej knajpie (ani nawet w erze) - to tylko moim prywatnym barku. Kobitki będą oglądać "Koty", a my będziemy się odchamiać przy barku...
Możesz przyjechać samochodem osobowym lub kamperem (jest gdzie zaparkować obok domu) - pokój gościnny z małżeńskim łożem czeka. Przepraszam, że uprawiam prywatę na publicznym forum, ale to wszystko przez te kampery. Jeśli przyjmujecie zaproszenie - szczegóły proponuje uzgodnić w bezpośrednich kontaktach. |
janusz napisał/a: | Jerzy Waldorff stwierdził, że "Muzyka łagodzi obyczaje", ale On nie był kamperowcem.
Teraz można tak Musical "Koty" łączy fora
Bardzo dziękuję za zaproszenie, oczywiście bardzo chętnie Was odwiedzimy, ale stawiasz mnie w jeszcze trudniejszej sytuacji niż byłem godzinę temu.
Do tej pory zastanawiałem się jak pogodzić dwie przemiłe propozycje, od PawłaP i od Kerc'a, a teraz |
Janusz, nie znamy stanowiska Pawła w tej sprawie, lecz my z naszej strony, chcąc dopomóc w znalezieniu wyjścia z tej, nagle zaistniałej i tak trudnej dla Ciebie sytuacji - prosimy o niebranie naszej poprzedniej propozycji pod rozwagę... |
Biorąc pod uwagę dobro Polskiego Karawaningu także prosimy o niebranie naszej poprzedniej propozycji pod rozwagę... |
Chopy" - co wy, w jakiej trudnej sytuacji (czy o kasę chodzi?- oby tylko takie sytuacje w życiu się zdarzały!), właśnie dla dobra karawaningu trzeba się spotykać i rozmawiać. Ja nie mam żadnych tajemnic i nic do ukrycia, a w szczególności nie mam zamiaru "rozliczać" się z Januszem z przeszłości - interesuje mnie tylko przyszłość i to spotkanie traktuję jako okazję do wymiany poglądów oczywiście w temacie "kamperomania". Mam zamiar przedstawić sondażowo (by nie wyskakiwać z tymi pomysłami od razu na forum) propozycje współdziałania obydwu naszych for i Wasza obecność jest wręcz obowiązkowa . Chyba, że są inne przyczyny, obiektywne... ;-). Gdyby udało się wypracować modelowe zasady współdziałania CT i CNC, być może dało by się docelowo włączyć w to inne fora - jeśli byłyby tym zainteresowane, np. w przyszłym portalu karawaningowym. W tym kontekście, Twoja Paweł obecność w tej rozmowie jest nieodzowna. Od czegoś trzeba zacząć! Jak wiem, KERC też wypowiadał się w sprawie działania forum i może dużo wnieść do tej "predyskusji". Rezultaty przedstawimy na forach - by poddać je "ogólnonarodowej" dyskusji. Ponawiam prośbę o kontynuowanie ustaleń w tej sprawie w drodze bezpośrednich kontaktów wielostronnych - nie będzie to żaden "dualizm" forum...
P.S. Forum zaczęło bardzo marnie "chodzić", paf - zrób coś |
_________________ Prawa autorskie zastrzeżone zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. z późn. zm. |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2007-11-05, 18:17
|
|
|
Matko kochana co te koty nawyrabiały
Zostały zaprzęgnięte do kampera i spadnie na ich barki przyszłość kamperyzmu Polskiego
A perspektywa "nalewka Kamperfanki (i nie tylko)" odsuwa się w czasie.
Moja chęć odchamienia sie troszkę, przerodzić się ma w "ogólnonarodową" dyskusję strach się bać.
Co my biedne nieboraki mamy zrobić. Forum nasze bez ojca, matki. Tylko ekipa sprzątająca gdzieniegdzie się krząta i opróżnia śmietniki. Kto ma wziąć na swoje barki odpowiedzialność za przyszłość narodu kamperowego. |
|
|
|
 |
Paweł P.
Kombatant

|
Wysłany: 2007-11-05, 21:42
|
|
|
Post usunięty. |
 |
Ostatnio zmieniony przez Paweł P. 2007-12-22, 15:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2007-11-06, 07:27
|
|
|
KERC napisał/a: | janusz napisał/a: | Napisałem do was maila, dostaliście? |
Nie wiemy, jak Paweł, ale my otrzymaliśmy i odpowiedzieliśmy na niego. Prawdopodobnie przez wczorajsze przeciążenie serwerów odpowiedź do Ciebie nie dotarła, więc ją przytoczymy - brzmiała tak:
"Witamy. Dziękujemy za miłe zaproszenie. Niestety, z przyczyn obiektywnych nie będziemy mogli przybyć na to spotkanie.
Liczymy na zrozumienie... - Pozdrawiamy, Wanda i Jerzy" |
Chyba muszę coś wyjaśnić bo stało się nie czytelne dla nie wtajemniczonych.
Żeby wyjść z twarzą z tej sytuacji jaka mnie spotkała, nadmiaru ofert przytulenia ( no nic nie poradzę że jestem taki piękny i miły ) zaprosiłem nasze miłe koleżanki i kolegów na kolację do lokalu, z nadzieją że przesiedzimy całą noc i nie będzie problemu ze spaniem A dalej to już wiecie z pisanych postów. |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2007-11-06, 08:32
|
|
|
Ja tez moge się przyłączyć ??????? |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2007-11-06, 13:22
|
|
|
Z mojej strony, ależ oczywiście, co prawda biletów na KOTY już nie ma, znaczy na ten spektakl sobotni 10 listopada. Do biesiady jednak bardzo zapraszam. Siadasz na przeciwko nie chcę dostać po łbie jak na załączonym emotoikonie a ja będę patrzył w Twoje *) oczy. |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2007-11-06, 14:25
|
|
|
janusz napisał/a: | Do biesiady jednak bardzo zapraszam |
No to zadzieram kiece i lece
Nie da rady ale bedę czynnie zazdraszczać
I przyjemności mnie ominą, nie wybaczę sobie |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2007-11-06, 15:50
|
|
|
eeik napisał/a: | I przyjemności mnie ominą, nie wybaczę sobie |
Wiesz kto to jest sadysta |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|