Przesunięty przez: janusz 2008-03-31, 23:07 |
Inauguracji sezonu 2008 w Kazimierzu Dolnym-termin? |
| Autor |
Wiadomość |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/483 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2007-11-13, 23:14 Inauguracji sezonu 2008 w Kazimierzu Dolnym-termin?
|
|
|
Poddaję pod dyskusję termin inauguracji sezonu 2008 w Kazimierzu Dolnym , czyli „zlotu ponad podziałami”.Czy termin 18-20 czy 25-27 kwietnia?
Z właścicielem campingu ustaliliśmy koszt całej imprezy na 120 zł od kampera (bez względu na ilość osób w kamperze). W tej cenie jest: pobyt z używalnością łazienek, prysznica (bez ograniczeń czasowych), zespół muzyczny na piątkowy bal, rano bułeczki na śniadanie, w sobotę rejs statkiem ( przybije specjalnie do nabrzeża obok campingu), zwiedzanie Janowca ( pałac po drugiej stronie Wisły) oraz atrakcji Kazimierza Dolnego (wszystko z przewodnikiem), wieczór nad Wisłą (ognisko z kiełbaskami i piwem). W niedzielę rano każdy otrzyma tradycyjnego kazimierzowskiego koguta. |
|
|
|
 |
Jerzy
weteran
Twój sprzęt: Adria Sun Living
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2007 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2007-11-13, 23:24
|
|
|
| Czy mają tam prąd aby się dogrzać? |
| Ostatnio zmieniony przez Jerzy 2007-11-19, 14:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2007-11-13, 23:39
|
|
|
| 25-27 pewnie by było cieplej. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2007-11-14, 08:31
|
|
|
| janusz napisał/a: | | 25-27 pewnie by było cieplej. | ale cześć MK rusza do Berlina i to jest takzwany weekend majowy na dodatek (może część załóg ruszyć gdzieś dalej) ! Więc pewnie lepszy będzie 18-20 kwietnia 2008 |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2007-11-14, 08:43
|
|
|
Ja myślę, że 18-20 bo następny rusza MK do Gryfina i na Niemcy.
a jak mi by się chciało być tu i tu to się przecież nie rozerwę ja ta żaba
(co to nie wiedziała czy iśc do mądrych czy pięknych i stanęła na środku)
Mirku wcześniej )) |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
Kamperfan
stary wyga

Twój sprzęt: PILOTE /Ford Transit
Nazwa załogi: Kamperfani (Kamperfanka i Kamperfan)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Lis 2007 Piwa: 8/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2007-11-14, 09:14
|
|
|
| W terminie 18 - 20 kwietnia 2008 roku umówiliśmy się (podczas jesiennego zlotu w Nieborowie) na spotkanie wiosenne Camper Net Clubu - por. forum CNC, dział Przyjaciele: http://www.campernetclub.pl/viewtopic.php?t=38 |
_________________ Prawa autorskie zastrzeżone zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. z późn. zm. |
|
|
|
 |
eeik

|
Wysłany: 2007-11-14, 09:53
|
|
|
No to nam terminów brakuje |
_________________ Ewa
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
|
|
|
 |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/234 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2007-11-14, 12:02
|
|
|
| kalinin napisał/a: | | Czy termin 18-20 czy 25-27 kwietnia? |
Program świetny, ale termin to 18-20 kwietnia. 25- 27 to najgorszy z możliwych, większość zaplanowała już dłuższe wyjazdy na długi weekend i podejrzewam, że frekwencja będzie raczej niska. Szkoda by było, bo widzę Mirek, że zaplanowałeś bardzo atrakcyjną imprezę.
| Kamperfan napisał/a: | | W terminie 18 - 20 kwietnia 2008 roku umówiliśmy się (podczas jesiennego zlotu w Nieborowie) |
Byłem w Nieborowie i nijak nie mogę sobie przypomnieć, żeby ktoś się z nami umawiał na jakiś termin. |
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2007-11-14, 13:02
|
|
|
Kazimierz jest piękny o każdej porze roku i w każdą pogodę.Nawet jesienna plucha w Kazimierzu ma swój urok,a cóż dopiero wczesna wiosna.
JaWa ma rację (oczywista oczywistość !!! ),że termin 25-27 kwietnia nie zapewni frekwencji ze względu na sąsiedztwo długiego weekendu. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Kamperfan
stary wyga

Twój sprzęt: PILOTE /Ford Transit
Nazwa załogi: Kamperfani (Kamperfanka i Kamperfan)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Lis 2007 Piwa: 8/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2007-11-14, 15:11
|
|
|
JaWa napisał: ...Byłem w Nieborowie i nijak nie mogę sobie przypomnieć...
Współczuję, bo minęło zaledwie 2 miesiące... Nie tylko ja pamiętam - inni też... (podałem wyżej link z wątkiem rozpoczętym przez Szymona na forum CNC) - może się raczej się nie załapałeś... ale to już nie aktualne - bo teraz mamy być ponad podziałami. Właśnie, nie bardzo rozumiem sensu w podtrzymywania terminu kolidującego ze Spotkaniem wiosennym Camper Net Clubu – chyba, że chcesz się integrować bez tych co pojadą na zlot CNC. Myślę, że jeśli to ma być zlot „Ponad podziałami” to warto pokusić się o uzgodnienie terminu, który nie wyklucza z góry udziału części osób zainteresowanych integracją środowiska karawaningowego. Podzielam pogląd Tadeusza: „...Kazimierz jest piękny o każdej porze roku...”. Zanim powstanie portal i kalendarz imprez proponuję uzupełnić informacje w dziale założonym w tym celu przez Janusza: http://www.camperteam.pl/...orum.php?f=100. Pozwoliłem sobie zamieścić (jako Gość ) anons o spotkaniu wiosennym CNC - może zbiór takich informacji ułatwi uzgodnienie terminu, np. w drugiej połowie maja lub w pierwszej połowie czerwca - przed wyjazdami wakacyjnymi. |
_________________ Prawa autorskie zastrzeżone zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. z późn. zm. |
| Ostatnio zmieniony przez Kamperfan 2007-11-14, 16:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2007-11-14, 16:12
|
|
|
| Kamperfan napisał/a: | JaWa napisał: ...Byłem w Nieborowie i nijak nie mogę sobie przypomnieć...
Współczuję, bo minęło zaledwie 2 miesiące... Nie tylko ja pamiętam - inni też... (podałem wyżej link z wątkiem rozpoczętym przez Szymona na forum CNC) - może się raczej się nie załapałeś... ale to już nie aktualne, bo teraz mamy być ponad podziałami. Właśnie, nie bardzo rozumiem sensu w podtrzymywania terminu kolidującego ze Spotkaniem wiosennym Camper Net Clubu – chyba, że chcesz się integrować bez tych co pojadą na zlot CNC. Myślę, że jeśli to ma być zlot „Ponad podziałami” to warto pokusić się o uzgodnienie terminu który by nie wykluczał z góry udziału części osób zainteresowanych integracją środowiska karawaningowego. Podzielam pogląd Tadeusza: „...Kazimierz jest piękny o każdej porze roku...”.Zanim powstanie portal i kalendarz imprez proponuję uzupełnić informacje w dziale założonym w tym celu przez Janusza: http://www.camperteam.pl/...orum.php?f=100. Pozwoliłem sobie zamieścić (jako Gość ) anons o spotkaniu wiosennym CNC - może zbiór takich informacji ułatwi uzgodnienie terminu, np. w drugiej połowie maja lub w w pierwszej połowie czerwca - przed wyjazdami wakacyjnymi. | ja tez zapomiałem ale nie ma o co toczyć dyskusji może 11-13 kwiecień lub drugi weekend maja 9-11 maj co wy na to |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
kazbar
weteran

|
Wysłany: 2007-11-14, 16:58
|
|
|
| eler1 napisał/a: | może 11-13 kwiecień lub drugi weekend maja 9-11 maj co wy na to |
Jestem za 9-11 maj. Ciepełko gwarantowane to raz, ludziska wybyczone po weekendzie pierwszo-trzeciomajowym to dwa a na jakiekolwiek wyprawy wakacyjne to jeszcze (chyba) za wcześnie, to trzy. |
|
|
|
 |
eeik

|
Wysłany: 2007-11-14, 17:18
|
|
|
| Kazek Kluska napisał/a: | | Jestem za 9-11 maj. Ciepełko gwarantowane to raz, ludziska wybyczone po weekendzie pierwszo-trzeciomajowym to dwa a na jakiekolwiek wyprawy wakacyjne to jeszcze (chyba) za wcześnie, to trzy. |
Jestem za, za i za
zresztą wybierzcie takie terminy, żeby nie kolidowały ze sobą , wtedy spokojnie będę mogła planować wypady weekendowe. |
_________________ Ewa
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2007-11-14, 17:49
|
|
|
| Nie wiemy czy wtedy nie przypada zlot CCP. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
Robin
stary wyga

Twój sprzęt: Samochód kempingowy
|
Wysłany: 2007-11-14, 18:05
|
|
|
| A co - jesteś zainteresowany ? |
_________________ "Prawdą ostaje się to, co nie jest sprzeczne z niczyim interesem" |
|
|
|
 |
|
|