Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2010-07-28, 23:30 Zmarła piosenkarka Katarzyna Sobczyk
Katarzyna Sobczyk - polska piosenkarka, popularna w okresie big bitu, znana m.in. z piosenek "O mnie się nie martw", "Trzynastego", "Nie bądź taki szybki Bill" - zmarła wieczorem w Warszawie - poinformowali jej przyjaciele. Miała 65 lat.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 89/10 Skąd: Krosno
Wysłany: 2010-07-28, 23:37
Gdyby tak można było cofnąć czas.
Gdyby tak można było rozmawiać z tobą.
Gdybyśmy zrozumieli Cię.
Być może Twoje serce pokonało by tę ciężką próbę.
Pozostaje nam tylko zapewnić Cię, że będziesz w naszych sercach na zawsze.
_________________ „Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę, i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.” - Marek Aureliusz
Twój sprzęt: Nie A4, Nie L4 tylko T4
Wysłany: 2010-07-29, 10:25
i ja w latach 65 - 67 stojąc na warcie słuchałem jej piosenek z głośników na placu apelowym zdaje się że to było wczoraj.............a to już historia.
_________________ Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-07-29, 12:28
powodzenia aby tam po drugiej stronie też ją docenili, a my tez kiedyś tam dołączymy i będziemy dalej słuchali jej pięknego głosu , teraz pozostały nam tylko te zapisy archiwalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum