|
krzaczki czy kamping...czyli KAMPEROWA WOLNOSC |
| Autor |
Wiadomość |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2010-09-12, 19:40
|
|
|
Dwa obrazki z dzisiaj... to drugie zdjęcie zrobione przed godziną. To o naszej wolności kamperowej...
Ponoć jedno zdjęcie jest jak 1000 słów, zaczytajcie się więc w naszą opowieść, bo to jest kwintesencja naszego pojęcia kamperingu
Zdjęcia autorstwa mojej żony.
Dzisiaj rano... po siódmej.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 2200 raz(y) 111,78 KB |
Jeszcze coś na ząb i lulu na łonie natury.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 2200 raz(y) 160,42 KB |
|
| Ostatnio zmieniony przez KOCZOR 2011-04-22, 09:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ptasznik
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: pickup
|
Wysłany: 2010-09-12, 20:15
|
|
|
KOCZOR, szacun dla Twoich umiejętności. Przednionapędowym Maleństwem po takim błotku przejechać. |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 638/977 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2010-09-13, 06:18
|
|
|
ehh......a niektorzy sie dziwia ze ja na grzyby kamperem jezdze....mowia..zwariowales..jak masz Sylwii maly samochodzik ktory w kazde krzaki wjedzie...
juz myslalem ze to ZE MNA COS NIE TAK
ale widze...ze nie jestem sam.. |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
Kuba L.
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs Nomad 490BLF/Audi Q5 40TDI 204PS
Nazwa załogi: 2kubusie
|
Wysłany: 2010-09-13, 17:34
|
|
|
| MILUŚ - napisz coś więcej o pobycie na tym kempingu w Łukęcinie my też tam byliśmy tylko w drugim tygodniu Lipca, gdzie zrzucałeś szarą wodę? z tego co kojarzę to nie było tam takiej możliwości... |
|
|
|
 |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 222/170 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2010-09-13, 17:57
|
|
|
| Kuba L. napisał/a: | | MILUŚ - napisz coś więcej o pobycie na tym kempingu w Łukęcinie my też tam byliśmy tylko w drugim tygodniu Lipca, gdzie zrzucałeś szarą wodę? z tego co kojarzę to nie było tam takiej możliwości... |
Co do szczegółów : wodę zrzucałem przy wyjeżdzie po lewej stronie koło WC i pryszniców .Obok tylnego wejścia do kuchni ośrodka były koryta do mycia garów - kojarzysz Pod nimi w ziemi był właz i tam za pomocą posiadanego węża zrzuciłem szarą wodę kiedy już na dobre wyjeżdżaliśmy z ośrodka .Był tam też wąż do tankowania wody pitnej .
|
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
waldi
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Dukato FFB 560 EUROPA
Nazwa załogi: grawalki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Piwa: 5/1 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 2010-09-13, 18:01
|
|
|
| KOGUT napisał/a: | | dwa facety w jednym kampie????? zboki!!! |
Dwaj faceci Nie zwracaj uwagi innym |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2010-09-13, 18:09
|
|
|
no z tą wolnością to przesada ,zniszczyć ,zadeptać ,zakłócić spokój ,od kiedy to można do lasu wjeżdżać ,jeszcze kamperem ,,,Polak potrafi ,oj potrafi |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
Kuba L.
stary wyga

|
Wysłany: 2010-09-13, 18:21
|
|
|
| Ok, rozumiem, my jak się pytalismy o taką możliwość to nie było mowy na ten temat w ogóle. Z szanowną kierowniczką prowadziłem nawet rozmowę na temat rozbudowy infrastruktury na tym kempingu o oddzielne stanowisko do nabrania czystej wody i zrzucenia szarej. Pani kierowniczka obiecała porozmawiać z Panem - chyba rektorem uczelni która jest właścicielem kempingu i który to Pan rektor zarządza tym kempingiem i akurat właśnie po nas miał dojechać na wakacje ze swoją niewiadówką... My dostaliśmy pozwolenie tylko na opróżnienie kasety WC i to około północy jak już mniej ludzi wędrowało do łazienek... Tak w ogóle to byliśmy bardzo zadowoleni pobytem na tym kempingu - to taki prawdziwy biwak. Trafiliśmy akurat na upały 36-39 stopni w dzień. |
|
|
|
 |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 222/170 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2010-09-13, 18:52
|
|
|
Oj coś mi się zdaje ,że byliśmy na różnych "polach biwakowych" Celowo piszę w " " bo miejsce gdzie kamperowaliśmy nie jest typowym kampingiem tylko miejscem do tego przystosowanym / np.: prąd jest poprowadzony kablami wiszącymi na drzewach / i stąd może niższa cena za pobyt .Odniosłem wrażenie ,że działalność kampingowa tego Ośrodka Kolonijno-Wypoczynkowego jest niejako uboczna .W tym ośrodku rządzi i jest pierwsza po Bogu pani INKA a nie rektor.Jest to ośrodek ZNP.
100_2115 [Rozdzielczość Pulpitu] [50%].JPG Czy to ten sam ośrodek ? |
 |
| Plik ściągnięto 1963 raz(y) 97,03 KB |
|
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
Kuba L.
stary wyga

|
Wysłany: 2010-09-14, 09:46
|
|
|
MILUŚ, masz świętą rację byliśmy na różnych kempingach, trochę mnie zmyliło twoje pierwsze zdjęcie - pozdrawiam Cię serdecznie. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|