|
|
Przesunięty przez: janusz 2010-09-23, 21:57 |
Od Krakowa do Gdańska |
| Autor |
Wiadomość |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/282 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2010-09-26, 21:03
|
|
|
Tak , tak Elek ma racje, przeciez w końcu i my musimy poznać Jezioro Niegocin i nie tylko!!! . A na razioe duuuuuuużo zdrówka i do spotkania już niedługo!!!!!
Kwiatki dla Halszki : |
|
 |
Aulos
weteran

Twój sprzęt: Bürstner Solano na Ducato
Nazwa załogi: SOKOŁY
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2007 Piwa: 62/37 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2010-09-26, 21:11
|
|
|
"Piękna nasz Polska cała..."
Dzięki za te chwile, które dzięki relacji spędziliśmy z Wami. Fotki z Mazur "kuszące" |
_________________ "Nosiciel nieuleczalnej kamperomanii"
 |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/469 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2010-09-26, 21:25 Re: Poniedziałek 23 sierpnia 2010
|
|
|
| janusz napisał/a: | | Oczy wylazły mi z orbit, zobaczyłem wyciągniętą rękę z tacką na której stały cztery kubki kawy. |
Rano pędząc z ropką do Pułtuska kątem oka na sitkowej stacji zobaczyłem kamperka.
Pomyślałem sobie.. ciekawe, czy to ktoś z CT? Podjeżdżając bliżej zawstydziłem się, że zadaję sobie głupie pytania. Napis na alkowie dał świadectwo przynależności. Do tego rozciągnięty rower z tyłu kamperka rozwiał jakiekolwiek niejasności co do person znajdujących się wewnątrz pojazdu. Normalnie wstyd było zapukać z pustymi rękami... |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 20/22
|
Wysłany: 2010-09-26, 21:39
|
|
|
To już koniec?
A tak mi się z Wami wszystkimi fajnie zwiedzało.
Podobało mi się wszystko, a zachwyciła Galindia, bo jeszcze tam nie byłam.
Czytałam już o tym miejscu, ale zwiedzać go z Wami było cudnym przeżyciem.
Dziękuję Januszku i Tadziu , dziękuję również wszystkim , którzy piszą relacje z kamperowych wojaży, bo dzięki Wam można zobaczyć wiele pięknych miejsc i dowiedzieć się o nich różnych ciekawostek .
Pozdrówka od Koczorków. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
Endi
Kombatant

Twój sprzęt: LaLunia II / Mobilvetta K-yacht MH 85
Nazwa załogi: PaPi Team
Pomógł: 18 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Piwa: 311/484 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2010-09-28, 18:35
|
|
|
Bardzo ciekawa, romantyczna wyprawa i świetne fotki.
Można na nich zauważyć - trochę emocji dreszczyku i deszczyku odrobinę i piknie zakończoną pod klifem -
bystrzakową odwiedzinę.
Ściskamy "łapkę" |
_________________ Najpiękniejsze hobby świata ! |
|
|
|
 |
Misio
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 805/1226 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-09-28, 18:42
|
|
|
Nam się też podobało!
Dziękujemy za wszystkie relacje i prosimy o jeszcze! |
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2010-09-28, 19:13
|
|
|
| Misio napisał/a: | | i prosimy o jeszcze! |
Z tym to nie tak prosto, trudności obiektywne, trzeba byłoby gdzieś pojechać aby coś przeżyć i napisać. Normalnie pracujący człowiek, i ja też, raczej tylko raz w roku może gdzieś na urlop wyskoczyć, szczęśliwcy może dwa. Większość nas kamperuje tylko od kilku lat to i opowieści może napisać tylko kilka. Opisujący wyeksploatowywują się dosyć szybko. Jedynie podróżnicy mają dużo materiału do opisywania. Oni jednak z tych opisów żyją i forum to nie miejsce dla ich twórczości.
Są jeszcze tacy, którzy wyeksploatowani i cierpiący na brak zainteresowania nimi na jednym forum przepisują swoje prace na innym i jakoś się to kręci. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
aw
trochę już popisał

Twój sprzęt: TOYOTA DYNA 100
Nazwa załogi: AW
|
Wysłany: 2010-10-05, 18:54
|
|
|
| My także wiele podróżujemy po Polsce, można powiedzieć, że wszystkie długie weekendy poświęcamy na wypady, których celem jest poznanie kraju. Jednak ze względu na bliskość miejsca zamieszkania do naszej południowej granicy, zaglądamy też do sąsiadów. Jednak chyba najbardziej do tej pory zachwycił nas Poleski Park Narodowy odwiedzony początkiem czerwca oraz Narwiański Park Narodowy odwiedzony w lipcu. Być może te bagienno-wodne klimaty są dla nas tak odmienne od naszych pagórków, że wszystko w tym względzie będzie się nam podobało. Jednak przyrodnicze ścieżki dydaktyczne w Poleskim PN, prowadzone nad wodą kilometrami po drewnianych pomostach, mają wiele uroku, a są to miejsca rzadko odwiedzane przez turystów, więc dodatkowo są oazą spokoju. Obrazu (a raczej dźwięku) dopełnia moc ptactwa i żabi chór. Na pomostach wchodzących w jeziora można podziwiać wśród turzycowisk piękne zachody słońca, a i komarów wcale nie jest więcej niż gdzie indziej... Jednak najfajniejsze jest chyba to uczucie odludzia - zwłaszcza poza sezonem zmasowanego ataku turystycznego... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|