Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:39 |
CAMPEROWY SYLWESTER W DWORKU ZIELENIN !!! |
| Autor |
Wiadomość |
dworekzielenin
trochę już popisał
Twój sprzęt: dziesięć koni na wozie
Nazwa załogi: Zieleniacy
|
Wysłany: 2010-09-28, 11:59
|
|
|
Wracając do Sylwka to napewno jest przebierany, kto za co się przebiera to już jego wybór. Chciałem tylko zapodać jakiś klimat imprezy a możliwości jest np. wiele. Co się tyczy wyjazdów na narty to informuję że na wyciągach działają wypozyczalnie sprzętu i to całkiem niezłej klasy więc kto nie ma może sobie wypozyczyć info na stronie oś. w Trzepowie. Kooperujemy ściśle ze szkółką narciarska więc można uzyskać porady lub wykupić poza (kolejnością oczywiście) szkolenie. Prosiłbym również o jakieś info dotyczące waszych pobytów (macie w końcu doswiadczenia z zeszłego roku ) Dworek jest do waszej dyspozycji tak jak i dla innych gości Sylwestrowych a na krzesełkach na dworzu mi siedzieć nie będziecie... .Czyli co jest potrzebne zimą do campera i jego załogi (przyjmijmy że będzie śnieg) |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-10-04, 11:37
|
|
|
No to zimowy spływ macie załatwiony ) zamiast wody będzie śnieg . Budujemy w Trzepowie w tym roku rynne kajakową w której będzie można zjechać z wyciągu na kajkach( proponuję na czas) żeby coś się działo więc Piotrze jest jak chciałeś:). W dworku został już tylko jeden pokój wolny a na liście 4 miejsca dla camperów . Osoby które już wpłaciły zliczkę proszę o wpisywanie się na listę główną . Ta lista pozostanie rezerwową jak ktoś z głównej zrezygnuje może odsprzedać swoje miejsce załodze (byle bez konikowania;-) z listy rezerwowej.Zibi i pozostali spiący w Dworku są już na liscie rezerwacj Dworkowej i mają pokój nr 2. Pozdrawiam Michał |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-10-07, 10:33
|
|
|
W sobotę wieszmy listę już pewnych Gości Sylwestrowych .... OJ BEDZIE SIE DZIAŁO |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-10-10, 08:10
|
|
|
| Anna Rudnicka, Zielenin 5, 83-422 Nowy Barkoczyn, Bank Zachodni WBK S.A. 53 1090 1896 0000 0005 0801 6715. Zaliczka po 1oo zł od osoby,pozostała kwota 65 od os do 20 grudnia , za capera na miejscu . Pozdrawiamy Ania i Michał |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-11-03, 15:46
|
|
|
| Cześć, prąd jest oczywiście przewidziany do każdego campera (choć lepiej by było kożystać w miarę oszczędnie co bym z torbami nie poszedł:), a gaz można kupić na wjeżdzie do Zielenina po prawej stronie czyli ok 500 metrów przed nami po 45 zł za butlę. |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-11-03, 15:50
|
|
|
| A jeszcze chciałem poinformować iż w najbliższą sobotę Gościmy Góralską Kapelę w Zieleninie impreza otwarta wstęp 50 zł (w tym orginalna Kwaśnica na żiobrze, Golonko Janosika, oscypki ..... itd ZAPRASZAMY Z CAMPERAMI Ania i Michał |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-12-13, 21:21
|
|
|
Witam, O to aktualna lista czyli zostały jeszcze 2 lub trzy miejsca na Campery . Jeśli są jacyś chetni można dopisać sie do listy i wysłać zaliczkę w celu potwierdzenia . Jutro oprócz osób które już sa potwierdzone powpisujemy pozostłe wpłatyt.
1.Tolo-Digli
2. Kurczaki POTWIERDZAMY
3. EKOSMACZKI
4.Bystrzaki POTWIERDZAM
5. ARCADARKA
6. jacekiagatka
7. KOCZORKI ,
8. AUTOJUR
9. maciejhonorata(4 osoby) POTWIERDZAMY
10. Papamila POTWIERDZAM
11.Hutarz Zbigniew (Zibi i Dona) +pokój 2-os POTWIERDZAMY
12. marius (mariusz i agnieszka) + pokój 2-os POTWIERDZAMY
|
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-12-15, 19:55
|
|
|
HEJ HO,
Przy załogach pozwoliłem sobie postawic znaczek w postaci ixa:) są toosoby które zrobiły wpłaty, mam jeszcze wpłatę której nie mogę przypisać (Marcin Piaskorski z Szczecina -nie znam Niku ?)
1.Tolo-Digli POTWIERDZAM X
2. Kurczaki POTWIERDZAMY X
3. EKOSMACZKI
4.Bystrzaki POTWIERDZAM X
5. ARCADARKA
6. jacekiagatka POTWIERDZAM X
7. KOCZORKI 2 osoby POTWIERDZAMY X
8. AUTOJUR
9. maciejhonorata(4 osoby) POTWIERDZAMY X
10. Papamila +pokój POTWIERDZAM X
11.Hutarz Zbigniew (Zibi i Dona) +pokój 2-os POTWIERDZAMY X
12. marius (mariusz i agnieszka) + pokój 2-os POTWIERDZAMY X
Jeśli chodzi o ekosmaka jak nie przyjedzie odwołuję Sylwka - Ania liczyła na to że chociaż w salatki bedzie mogła sie zaopatrzyć , Hej postarajcie sie koniecznie . Jesli ktoś zrobił wpłatę i go pominełem to niech da znaka- bedziemy szukać.
Pozdrawiamy wszytkich bardzo serdecznie i mam nadzieje ze chociaz częsć weżnie przebrania jak nie wszyscy, ja bede w przebraniu hahaha |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-12-15, 20:21
|
|
|
No kiedyś nawet mieliśmy wizję podstawienia pod dworek kół i pojechania na jakiś zlocik |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-12-15, 20:30
|
|
|
No i juz sie wyjaśniło Macin to nie marcin tylko Mariusz . W tym pędzie już mi sie imona zomywają ale jest to Mariusz z Agnieszką. Pozdrawiam idziękuje za szybką odpowiedz.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
dworekzielenin
trochę już popisał
|
Wysłany: 2010-12-15, 20:54
|
|
|
A i najważniejsze w Zieleninie w tej chwili na Termometrze -24 stopnie !!! |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2010-12-16, 11:32
|
|
|
Witajcie
szkoda ,że mordeczki nie przywitamy z wami Nowego Roku ,ale nie zawsze jest pierwszy maja i musimy zrezygnować ,za duże koszty tej imprezy ,w tej chwili każdą złotówczynę oglądamy pod słońce ,muszę dbać o naszą inwestycję , a ona pochłania sporo o czym dopiero teraz się przekonałem ale jeszcze nie jeden Sylwek przed nami ,otworzymy szampana z Gosiaczkiem i wypijemy za zdrowie wszystkich znajomych z CT
pozdrawiam i życzę miłej zabawy |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
Tolo-Digli
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
|
Wysłany: 2010-12-16, 14:25
|
|
|
Wiecie co mam pomysła zrezygnujmy wszyscy będzie super bo mi też już się nie chce jechać fajnie |
_________________ NIE TY MI JESTEŚ WROGIEM .LECZ TWOJE HOBBY PRZYJACIELEM
 |
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2010-12-16, 14:57
|
|
|
| Tolo-Digli napisał/a: | Wiecie co mam pomysła zrezygnujmy wszyscy będzie super bo mi też już się nie chce jechać fajnie |
Przyjacielu nie miej mi za złe wiesz jak was lubimy ,ale przeliczyłem się z inwestycją i musimy oszczędzać ,i to cała prawda ,a wiesz ,że zawsze walę prosto z mostu ,raz z górki ,raz pod górkę a nie jestem z tych którzy uważają postaw się ,a zastaw się nie mam nie jadę i wcale tego nie wstydzę się
Bawcie się i wypijcie zdrówko tych ,którzy nie mogli być ,i nie pisz głupotek ,że ci się nie chce ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,napisałem ,że jeszcze nie jeden sylwek przed nami |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
Mutek
zaawansowany

Twój sprzęt: Ducato Riva
Nazwa załogi: Zibi i Dona
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2010 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2010-12-21, 20:19
|
|
|
Kochani czy na te balety się przebieramy ???bo my się nastawiliśmy,ze tak..a jak Wy?????
Dona |
_________________ Misiaczek jest jak życie.
 |
|
|
|
 |
|
|