|
Wyjątkowa okazja z Allegro |
| Autor |
Wiadomość |
MER-lin
stary wyga

Twój sprzęt: Ford Transit
Nazwa załogi: Ewa i Marek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Paź 2009 Piwa: 45/9 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2010-10-07, 20:02 Wyjątkowa okazja z Allegro
|
|
|
Zapowiedź zbliżającej się wielkimi krokami zimy spowodowała niesamowity spadek cen kamperów Na Allegro pojawił się integral Citroen Frankia 1995 r. w cenie 12300 zł. Możliwa dalsza negocjacja ceny. http://otomoto.pl/citroen-frankia-T1983086.html
Nie jestem zwolennikim integrali, ale w tej cenie chyba bym sie skusił. Niestety telefon do właściciela nie odpowiada. |
|
|
|
 |
MariuszB
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2008 Piwa: 5/5 Skąd: Warszawa/Bayern :)
|
Wysłany: 2010-10-07, 20:06
|
|
|
Napisz maila a zabawa się zacznie |
_________________ Pozdrawiam
MariuszB |
|
|
|
 |
MER-lin
stary wyga

|
Wysłany: 2010-10-07, 20:16
|
|
|
Napisałbym maila, ale to ogłoszenie otomoto, na allegro gościnnie. Sam jestem ciekawy ile chcą zaliczki i gdzie stoi auto ( zarejestrowany w Polsce ). |
|
|
|
 |
MariuszB
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Mar 2008 Piwa: 5/5 Skąd: Warszawa/Bayern :)
|
Wysłany: 2010-10-07, 21:02
|
|
|
| MER-lin napisał/a: | Napisałbym maila, ale to ogłoszenie otomoto, na allegro gościnnie. Sam jestem ciekawy ile chcą zaliczki i gdzie stoi auto ( zarejestrowany w Polsce ). |
W każdej ofercie masz możliwość wysłać @. Tu masz na dole "wyślij formularz"... i właśnie o to chodzi... żeby wysłać i dowiedzieć się szczegółów tej niebywałej oferty |
_________________ Pozdrawiam
MariuszB |
|
|
|
 |
f68
weteran

Twój sprzęt: Dethleffs Globethrotter A520
Nazwa załogi: f68
|
Wysłany: 2010-10-08, 07:32
|
|
|
szkoda że nie allegro
po kup teraz za taką cenę była by zabawa
mój kolega tak kupił łódkę
i zapłacił przez płacę z allegro
sprawa oparła się o policję , pieniądze odzyskał natychmiast ale nie usłyszał nawet przepraszam |
_________________ *** www.edenchemicals.pl***
 |
|
|
|
 |
Campmar
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: FENDT 510
Nazwa załogi: Campmarki
|
Wysłany: 2010-10-08, 10:56 Re: Wyjątkowa okazja z Allegro
|
|
|
| MER-lin napisał/a: | Zapowiedź zbliżającej się wielkimi krokami zimy spowodowała niesamowity spadek cen kamperów Na Allegro pojawił się integral Citroen Frankia 1995 r. w cenie 12300 zł. Możliwa dalsza negocjacja ceny. http://otomoto.pl/citroen-frankia-T1983086.html
Nie jestem zwolennikim integrali, ale w tej cenie chyba bym sie skusił. Niestety telefon do właściciela nie odpowiada. |
Zbliża się zima,tzn. że w końcu kupię swojego pierwszego campera???
Patrząc na mobile to tego nie widać.Ze wszystkimi opłatami miałem się zmieścić do 50tyś za rocznik 95+.To chyba niemożliwe,no chyba że chłam. |
|
|
|
 |
ccsrally
zaawansowany

Twój sprzęt: Był FENDT 640 , vw T4multivan teraz szukamy
Nazwa załogi: Kotek i Słoneczko
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Gru 2008 Piwa: 3/5 Skąd: wroclaw
|
Wysłany: 2010-10-08, 12:38
|
|
|
hej
jestem z wroclawia i mam bliziutko do siechnic. ogladajac te foto za cholere nie moge skojarzyć gdzie moze byc ten komis z tyloma kamperkami na placu. podjade i sprawdze a byc moze jest:) |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2010-10-08, 12:59
|
|
|
| ccsrally napisał/a: | | nie moge skojarzyć gdzie moze byc ten komis z tyloma kamperkami na placu. podjade i sprawdze a byc moze jest:) |
Nie zapomnij budzika nastawić jak juz dojedziesz i pooglądasz ........żeby Cię obudził to wrócisz do domku |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
MER-lin
stary wyga

|
Wysłany: 2010-10-08, 16:32
|
|
|
| Szkoda fatygi z szukaniem komisu. Jest tak samo realny, jak wystawiona cena. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|