|
|
Brak nowych numerów??? |
Autor |
Wiadomość |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1607/2337 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2010-11-20, 14:22
|
|
|
Fux napisał/a: | ja przeczytałem ZE ZROZUMIENIEM! |
NIE! Bo tekst pisany mówi o zwrocie pieniędzy, a nie o zachęcaniu do prenumeraty! |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2010-11-20, 14:26
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | Fux napisał/a: | ja przeczytałem ZE ZROZUMIENIEM! |
NIE! Bo tekst pisany mówi o zwrocie pieniędzy, a nie o zachęcaniu do prenumeraty! |
Pudło!
Pierwszy post i tytul, chyba, że sie zmienil w tzw. międzyczasie...
http://www.camperteam.pl/...p=189388#189388
|
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1607/2337 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2010-11-20, 14:35
|
|
|
A jak się ma ten tytuł pierwszego postu do faktu, że nie rozumiesz tekstu, który czytasz?
Przypominam jeszcze raz: tekst pisany mówi o zwrocie pieniędzy, a nie o zachęcaniu do prenumeraty.
I tylko o to chodzi.
Bardzo proszę. Daj wreszcie spokój. Przeczytaj ten tekst kilka razy:
Osoby, które wykupiły prenumeratę, a nie otrzymały wszystkich zamówionych
numerów proszę o mailowy kontakt w celu zwrotu pieniędzy,
Życzę miłego weekendu. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
bogus bednarski
zaawansowany b.b tulipan

Twój sprzęt: Nie A4, Nie L4 tylko T4
|
Wysłany: 2010-11-20, 16:29
|
|
|
Osoby, które wykupiły prenumeratę, a nie otrzymały wszystkich zamówionych
numerów proszę o mailowy kontakt w celu zwrotu pieniędzy,
No cóż, ja takiej wiadomości nie dostałem a wysyłając pisma do osoby odpowiedzialnej i dzwoniąc do kilku innych osób w redakcji też nie dostałem odzewu.
Pomyślałem, sezon urlopowy, później odpowiedzą.
Teraz już wiem z ust naszych forumowiczów że to koniec i sam nie wiem co dalej począć?
Czy na prośbę o zwrot wpłaty ktoś zareaguje.
Obawy moje związane są z częstym monitowaniem nie terminowej dostawy prenumeraty na przestrzeni kilu miesięcy wstecz.
Były przeprosiny, były obiecanki, dostawa docierała po terminie.Nic się na lepsze nie zmieniło, wręcz stanęło w miejscu. |
_________________ Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Pozdrawiam z Wrocławia.
 |
|
|
|
 |
Jawor_ki
doświadczony pisarz

Nazwa załogi: Asia , Adam , Julka i Igor
|
Wysłany: 2010-11-20, 17:25
|
|
|
Myślę, że w dobie powszechnego dostępu do netu jest to nie pierwsze czasopismo, które odpadło z rynku. Pewnie sytuacja ekonomiczna była znana od dłuższego czasu, stąd też namolne próby zdobycia nowych prenumeratorów w obecnym sezonie. Teraz czas pokazać, jak z klasą pożegnać się z czytelnikami. Z info na forum karawaning.pl wynika, że jednak wpłacone pieniądze za prenumeratę są zwracane. Obym nie był niepoprawnym optymistą. |
|
|
|
 |
airgaston
weteran

Twój sprzęt: Daimler Benz S650 i Ducato 2.5D HEKU
Nazwa załogi: misitaki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 16 Lis 2008 Piwa: 13/18 Skąd: stolica i okolica
|
Wysłany: 2010-11-20, 23:12
|
|
|
Ja dlatego wolałem kupować w mpiku. Za to co miałem w łapkach to płaciłem. Z terminowym ukazywaniem się był problem, więc tak było lepiej. Lipcowo sierpniowy expert też kupiłem, ale zauważyłem że tytuł sie zmienił.
Ale dalej wielka szkoda. |
_________________ pozdrawiam
Jarek
przeciętny inaczej...O święty benzyniarzu który zapodajesz nam przenajświętszą benzynę -zmiłuj się nad nami
 |
|
|
|
 |
Kuba L.
stary wyga

Twój sprzęt: Dethleffs Nomad 490BLF/Audi Q5 40TDI 204PS
Nazwa załogi: 2kubusie
|
Wysłany: 2010-11-27, 15:37
|
|
|
Rzeczywiście, wielka szkoda... Kupowałem każdy numer i czytałem od dechy do dechy. I coś Wam powiem, ogólnie na początku mi się podobało ale potem za dużo było takich artykułów typu "kołdra" i "potrawy"... . Z całym szacunkiem dla Naczelnej Pani redaktor za włożony ogrom pracy. Wg mnie za mało było stałych rubryk czysto tematycznych, ogólnie za mało było informacji w każdym numerze. Druga sprawa - szata graficzna, taki Polski Caravaning ma o niebo lepszą - drobniejsza czcionka i więcej info.
Szkoda, bo to nie jest zdrowo jak nie ma kunkurencji... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|