Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WZDŁUŻ POLSKIEGO WYBRZEŻA 2010
Autor Wiadomość
Rumun 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: BURSTNER LEVANTO A580
Wysłany: 2010-12-08, 21:04   

spokojne sioło jednak wolę Dębki- pole namiotowe "leśne".
Miałem tam mały incydencik... zgłosiłem problem na recepcji hałaśliwej grupy wyrostków nieopodal mojego kampera. Był tam taki przesympatyczny ochroniarz który zrozumiał mnie bez słów. Zrobił z nimi taki porządek że przez 3 dni myślałem że sypiają na plaży ;) a oni byli tak zlęknięci że rozmawiali szeptem :) :)
Wyjeżdżając z owego pola ( nawiasem mówiąc pustego strasznie jak na szczyt sezonu- ponoć przez powodzie) chciałem pomóc ludziom szukającym jakiegoś " dobrego" miejsca na polu... Czując się jak stary bywalec tegoż miejsca gorąco zachęciłem do skorzystania z miejsca po mnie. Jednak pani gorąco zaprzeczyła wskazując na samochód i namiot małżeństwa rozbitego nieopodal, ze dziękuje bardzo ale facet ponoć tak głośno chrapie że nie da się spać przy nim bliżej niż 50 metrów :) ..... w kamperze nie słyszałem... :)

Uczciwie rzecz ujmując drogo ale bardzo mi sie podobało... chociażby fakt że można korzystać było z grilli rozłożonych po polu namiotowym i pan "Czesiek od prądu" zawsze służył pomocą .
Postaw piwo autorowi tego posta

ccsrally 
zaawansowany

Twój sprzęt: Był FENDT 640 , vw T4multivan teraz szukamy
Nazwa załogi: Kotek i Słoneczko
Piwa: 3/5
Wysłany: 2011-05-14, 20:14   

jako że zeszło mi troszkę i nie dokończyłem opisywania naszej podróży nadrabiam zaległości.
Jadąc do 3miasta zatrzymaliśmy się we Władysławowie. tam jedliśmy najlepszą rybkę nad morzem. Tu mała reklama smażalnia mieści się w porcie i nazywa się SZKUNER.

CIMG7247_800x600.jpg
Plik ściągnięto 78 raz(y) 70,8 KB

ccsrally 
zaawansowany

Twój sprzęt: Był FENDT 640 , vw T4multivan teraz szukamy
Nazwa załogi: Kotek i Słoneczko
Piwa: 3/5
Wysłany: 2011-05-14, 20:38   

Przepraszam że tak ale nie wiem jak pisac dalej pod zdjęciem.Po pysznej rybce dojechaliśmy do Gdyni i tam spędziliśmy pierwsza noc na parkingu blisko morza i centrum. Następnego dnia pojechaliśmy do Gdańska i zaparkowaliśmy na parkingu polecanym na forum blisko molo gdańskiego. Później przeparkowaliśmy się bliżej centrum na parking koło opery bałtyckiej. Po ki;lu dniach pojechaliśmy dalej. Ale o tym później.

CIMG7104_800x600.jpg
parking w Gdyni
Plik ściągnięto 83 raz(y) 45,9 KB

CIMG7252_800x600.jpg
parking w gdańsku przy operze
Plik ściągnięto 83 raz(y) 82,37 KB

Odpowiedz do tematu