|
Budowa piętrowych łóżek zamiast drugiego stolika |
| Autor |
Wiadomość |
Malefisto
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Mobilvetta design driver 57s
|
Wysłany: 2011-01-14, 10:01 Budowa piętrowych łóżek zamiast drugiego stolika
|
|
|
Zastanawiam się nad przerobieniem kamperka tak aby na tyle było pietrowe łóżko, przy 4 osobowej rodzince jest to dla nas najwygodniejsza opcja.
Moj kamp to hymer 56 z 2 stolikami w miejscu tego 2 stolika planował bym łóżko piętrowe.
Czy robił ktoś taką przeróbke u siebie?
Wiem że jest tam duże okno i troche to może dziwnie wyglądać ale ważne aby było praktyczne.
Bardzo prosze o jakies informacje związane z tym tematem ewentualnie jakiś namiary na stolarza który by takie coś wykonał (z okolic warszawy), kilka mebelków samemu zbudowąłem ale przy takim ruchomym pojezdzie raczej nie podjął bym się.
 |
|
|
|
 |
hymercar
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Ford Transit MK 2/Arca Familia i Hymercar
Nazwa załogi: black panther
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Sty 2010 Piwa: 3/1 Skąd: Sokołów Podlaski
|
Wysłany: 2011-01-15, 19:01
|
|
|
Pomyśl o podwieszanym drugim łóżku a stolik zostaw -moja sugestia ,przejrzyj oferty przyczep KIP-a tam to jest fajnie rozwiązane ,takie przyczepy ze ściętą przednią ścianą . |
|
|
|
 |
Malefisto
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2011-01-16, 13:10
|
|
|
| |Widziałem na zdjęciach też te podwieszane łóżko ale nie bardzo wiem na czym to polega to drugie łóżko co się podwiesza gdzieś się chowa jak jest nieużywane? |
| Ostatnio zmieniony przez Malefisto 2011-01-17, 09:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
|
|
|
 |
Malefisto
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2011-01-17, 09:35
|
|
|
|Przeglądałem wcześniej twój temat , ale jednak dochodze do wniosku ze wolał bym mieć łóżko pietrowe zrobione na stałe założenie jest takie że będą spać tam dzieci więć 4 i 3 latka więc musi być dorbe wejście do górnego łóżka.
Do dolnej częśći myśle że można wykorzystać tą konstrukcję co jest w tej chwili czyli dwie skrzynie i stolik chyba ze zamiast stolika zabudowac z płyty meblowej i wtedy będzie dodatkowy schowek w tym miejscu. |
|
|
|
 |
ma2cv
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2011-01-17, 19:24
|
|
|
Witam.Znajdź zdjęcia mojego kampera tam są zdjęcia łóżek piętrowych w zabudowie weinsberg.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Malefisto
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2011-01-20, 10:00
|
|
|
ma2cv, bardzo fajna zabudowa oglądałem takie samo auto było do kupienia okolo rok temu w Warszawie niestety dach zaraz za szoferką byl zaklejony mdf niedbale podobno po wyrwanej antenie powstała ta szkoda ale sufit byl miekki dlatego sobie odpuścilem, ale zabudowa super niestety szukałem takiego w lepszym stanie i nei znalazłem , gdzie go znalazłeś?
Takie właśnie łóżko chciał bym uzyskać w moim kamperze , jeżeli to nie problem to mógł byś zrobić wiecej zdjęć tego łóżka mocowanie do ściany itp.
? i podesłać mi na maila.? |
|
|
|
 |
ma2cv
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2011-01-20, 14:27
|
|
|
| postaram się wysłać do soboty Swojego kupiłem koło Wieliczki za dobrą kasę 18tys.posiada nawet dodatkowo webasto super sprawa |
|
|
|
 |
Malefisto
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2011-01-21, 10:41
|
|
|
Jeżeli jest w dobrym stanie to rzeczywiscie okazyjnie kupiłes daj znać jak byś chcial sprzedać .
Na pw wysyłam adres mojego maila |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|