|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-11-03, 20:50 |
Zakup kampera |
Autor |
Wiadomość |
Kali
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Oj chciałobysię!!
|
Wysłany: 2007-12-30, 22:56
|
|
|
Witam , dzięki za wszystkie wasze uwagi! Fajnie słyszeć opinie hymerowiczów Wersja z wiatą jest ciekawa -chociaż mam garaż w którym cały hymerek by się zmieścił Myślę że warto sprawdzić jego niemieckie papiery (powinien je chyba mieć) to pomogło by zweryfikować jego historię- czy wersja z niem. emerytem jest prawdziwa. Co do tego jakie auto -to ciągle szukam w ogłoszeniach , jednak ta propozycja wydaje mi się najciekawsza. Mam jeszcze pytanko - jak to jest z przednią szybą integrali - czy już ktoś ją wymieniał , to podobnież droga sprawa i jeszcze silne nagrzewanie wnętrza - jak dajecie sobie ztym radę? Pozrawiam! |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 121/5 Skąd: Trójmiasto i okolica
|
Wysłany: 2007-12-30, 23:15
|
|
|
@ndrzej napisał/a: | gdybyś mógł dowiedzieć się o producenta wiaty |
koszt stelaza nie przekracza 800-1000zł-
pokrycie to poliweglan komorowy,lub lity- zapytam o ceny i podam na forum. |
|
|
|
 |
Jerzy
weteran
Twój sprzęt: Adria Sun Living
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2007 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2008-01-20, 08:59
|
|
|
papamila napisał/a: | poliweglan komorowy lub lity - zapytam o ceny i podam na forum |
Zapytałeś? |
|
|
|
 |
Jerzy
weteran
Twój sprzęt: Adria Sun Living
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sty 2007 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
|
|
|
 |
rafalcho
weteran uzależniony od CT

Twój sprzęt: FORD TRANSIT Burstner Nexxo Family a 645
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2007 Piwa: 10/12 Skąd: Łódź / Andrespol
|
Wysłany: 2008-01-21, 23:17
|
|
|
kaimar napisał/a: |
Ponieważ jak szukałem swojego kampera, to rozważałem zakup w Niemczech identycznego jak ten Hymer z lekko uszkodzonym przodem, i zrobiłem rozeznanie w cenach elementów przodu. Szyba bez transportu to koszt ok. 7000 złotych. Przód z tworzywa, bez maski i zderzaka to z tego co pamiętam około 12000 złotych. Zrezygnowałem z zakupu. Ten sam kamper pojawił się już na allegro w Polsce po paru miesiącach, oczywiście jako bezwypadkowy. Rozpoznałem go po charakterystycznej naklejce z tyłu i "rzeźbionemu" bagażnikowi na motor. |
Jak coś, to daj info do ... nie polecam/odradzam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|