|
|
Czy dzielić się wiedzą z innymi? |
Autor |
Wiadomość |
Robin
stary wyga

Twój sprzęt: Samochód kempingowy
|
Wysłany: 2008-01-03, 15:11
|
|
|
Jak mam być szczery to nie chcę. I chyba nigdy nie byłem. Ale zauważ, Jerzy, jak oni mają fajnie. Zawsze są "cacy", mają więcej czasu i nikt nie urządza sobie "wycieczek" pod ich adresem. Jak już, to dostaje się ich argumentom (jak nieopatrznie jakieś przytoczą) a oni sami pozostają nietknięci. W lodówkach mogą mieć co chcą, nie muszą być gościnni dla "kampersów", kiedy chcą bywają "uczynni" - w sumie sielanka......
No i najważniejsze - nie dostają na PW żadnych obscenicznych "listów".
Pozdrawiam Cię Jerzy serdecznie - Robin |
_________________ "Prawdą ostaje się to, co nie jest sprzeczne z niczyim interesem" |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2008-01-03, 16:13
|
|
|
Jerzy napisał/a: | Robin napisał/a:
A tymczasem Panie [...] jesteśmy (jesteśmy,bo i Pan też) tacy bo jesteśmy ludżmi.To wszystko co Pan był uprzejmy wymienić to charakterystyczne cechy gatunku ludzkiego.Pewnie, że można nad nimi ubolewać, tylko co to zmieni? Życie należy przyjąć takie jakim jest i pogodzić się z faktem , że takie cechy posiadają ludzie. I to od zawsze.I nadal tak będzie. I też zawsze.
Ja, alles klar... |
I think the same.
I co? I nic. Jak było tak będzie i to właśnie z powodów wskazanych, Robinie, przez Ciebie. Jak piszesz w innym miejscu, tym "setkom" jest wygodnie, ale czy na pewno lepiej? Może według ich miary.
Robinie, Jerzy i jeszcze wielu innych kolegów...chcę być z Wami.
I tu przypomniała mi się piosenka Jasia Stanisławskiego o ekstremencie przyczepionym do okrętu dna. Do marynarzy krzyczał:"Chłopaki!!! Płynę z Wami!!!
A chłopaki na to:" NIE !!! ". |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|