Przesunięty przez: janusz 2011-06-13, 13:21 |
Pierwszy zlot CT "U Hanysów" - Dyskusja |
Autor |
Wiadomość |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2011-05-26, 20:00 Pierwszy zlot CT "U Hanysów" - Dyskusja
|
|
|
Drodzy moi rostomili
W Pajęcznie sprawką pewnych ludków prawie łysych i bardzo milusińskich, postanowiono iż ja w mojej skromnej osobie mam rozruszać naszą śląską braći jakieś spotkanka przyrychtować.
W związku z powyższym postanowiłech wraz z moją drugą połówką ( a może to łona postanowiła wraz ze mną ) że jakiś zlocik trza u nos ki urządzić.
Chęci nasze są WIEEELKIE, ale próch chęci zachęty nam trza, w w związku z czym proszę o wklupanie się chętnych co by na nasz czorny śląsk zjechać chcieli i przekonać się że i on kolorowy być potrafi.
Termin spotkania myślę że najlepsiejszy by był przed wakacjami abyście nom gdzie indziej nie powędrowali > czyli ostatni weekend czerwca, lub pierwszy lipca tu też proszę o konsultacje.
Czyli proszę o podanie pasującego terminu i nazwy chętnych załóg, oraz w jakiej ilości składowej każda by się pojawiła |
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2011-05-26, 20:08
|
|
|
Fajnie macie. A my to nawet z Wrocławia zrezygnowalim bo do Petersburga jedziemy.
Przepatrzcie może jeszcze raz harmonogram i kalendarz. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 197/160 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2011-05-26, 20:19
|
|
|
Darku...........nasz królu ............ trochę trudno będzie w tym terminie
Spójrz na harmonogram zlotów
|
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
Track222
weteran

Twój sprzęt: Była - Niewiadów n126
Nazwa załogi: Tracki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Piwa: 89/10 Skąd: Krosno
|
Wysłany: 2011-05-26, 20:19
|
|
|
Jesteśmy zainteresowani takim spotkaniem, odpowiadał by nam 1 weekend lipca, załoga Track222 3 osoby. |
_________________ „Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę, i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.” - Marek Aureliusz
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

|
Wysłany: 2011-05-26, 20:27
|
|
|
no widziałem w harmonogramie zlot w Petersburgu dlatego dwa terminy zaproponowałem, zobaczymy ilu będzie chętnych, na jakie terminy, w puźniejszym terminie raczej wszyscy na wakacjach będą więc dopiero z początkiem września można by coś myśleć, może pierwszy tydzień lipca będzie pasował lepiej, proszę o opinie resztę jakoś dopasujemy w końcu to dopiero rozeznanie czy zachęcicie nas do organizacji zlotu jakiego jeszcze nie było |
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-05-26, 20:46
|
|
|
Teraz zaczyna sie lato więc zawsze jakas częsc osób będzie na wyjazdach .Tak naprawde to w tym wypadku nie da sie wszystkich zadowolic z terminem .Jedynie trzeba tak wybrac termin aby nie kolidował już z tymi zlotami które sa już ogłoszone |
|
 |
Duduś
stary wyga

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Paź 2008 Piwa: 29/6 Skąd: ze stawu
|
Wysłany: 2011-05-26, 20:49
|
|
|
a może w Boże Ciało pudymy na procesjo a potym do auta i na zlot |
_________________ " ..jak zwykle słucham niemodnej muzyki
jak zwykle jest mi wszystko jedno
jak zwykle piszę beznadziejne teksty
jak zwykle trafiam w sedno..."
 |
|
|
|
 |
WODNIK
weteran

Twój sprzęt: HOBBY 600
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2009 Piwa: 55/228 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-05-26, 20:57
|
|
|
Jestem za. Może być 2 lipca lub wrzesień.
Pozdrawiam |
_________________ --- B E S K I D N I K ---
Pozdrawiamy Bronia i Janek
 |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-05-26, 21:14
|
|
|
Mnie pasuje ? Trzeba jeszcze okreslic miejsce oraz inne sprawy które sie z tym wiążą .Jednym słowem trzeba sie by było spotkac przy stole i ustalic co i jak ?Taka krótka narada przy piwie i kawie ! |
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2011-05-26, 21:17
|
|
|
Rockers napisał/a: | no widziałem w harmonogramie zlot w Petersburgu dlatego dwa terminy zaproponowałem, zobaczymy ilu będzie chętnych, na jakie terminy, w puźniejszym terminie raczej wszyscy na wakacjach będą więc dopiero z początkiem września można by coś myśleć, może pierwszy tydzień lipca będzie pasował lepiej, proszę o opinie resztę jakoś dopasujemy w końcu to dopiero rozeznanie czy zachęcicie nas do organizacji zlotu jakiego jeszcze nie było |
To może po wakacjach |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

|
Wysłany: 2011-05-26, 21:41
|
|
|
spotkanko przy musztardówkach i bieerze bardzo chętnie ale nie ten tydzień bo mam całotygodniowy dyżur w pracy od ranka do wieczorka wraz z sobotą i niedzielą więc jestem niebardzo dostępny, ale następny tydzień jak najbardziej np w niedzielkę ( piątek i sobotka raczej nie bo moja połowica ma urodzinki )
Plany co do spotkania ( miejsca i atrakcji ) mamy już prawie poukładane w głowie, myślę że jeśli się uda to naprawdę może być ciekawe, póki nie ustalimy terminu i nie zdecydujemy czy organizować ?? nie chciał bym nic zdradzać, ale jak ktoś ma jakieś pomysły i propozycje do wykorzystania bardzo chętnie dołączymy do atrakcji |
|
 |
darol
weteran KMW TEAM

Twój sprzęt: Knaus Sunliner
Nazwa załogi: darole - gorole ;-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Paź 2010 Piwa: 61/24 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2011-05-26, 22:54
|
|
|
Nas po 18 czerwca już nie ma , jak zlot będzie wcześniej to chętnie się wybierzemy do "paszczy lwa" może lew nas nie pożre... |
_________________ Arek (nie Darek) :P
 |
|
|
|
 |
Elwood
weteran

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2011-05-27, 08:37
|
|
|
Rokersik jo tyż bych chcioł być na tym zlocie, ale jużech se wymyślił co kole 15 czerwca pojada abo do Petersburga, abo kaj mie łoczy poniosą i tak se myśla, że nie gupio by było co by zrobić nasz hanysowski zlot kole połowy września. Tak se myśla, że ludziska by coś we tych swoich gowach mogły se zaplanować, może i gorole by jakieś przyjechały z Polski a i my hanysy mielibyśmy troszka czasu co by ten zlocik przygotować. Póki co pyrsk ludkowie. |
_________________ Nie pozwólmy by nasze marzenia zarosły chwastami.
http://picasaweb.google.pl/Elwood.eg/
 |
|
|
|
 |
kimtop
Kombatant
Twój sprzęt: CARTHAGO C-TOURER
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Wrz 2007 Piwa: 144/44 Skąd: Opoczno
|
Wysłany: 2011-05-27, 11:57
|
|
|
Jeśli będziecie chcieli oglądać moją gębę, to chętnie przyjadę do Hanysów.Ale niestety chyba dopiero po wakacjach |
_________________ Pozdrawiam.
Polak gorszego sortu
Wódka z lodem szkodzi na nerki.Rum z lodem niszczy wątrobę.Whisky z lodem atakuje serce.Gin z lodem rozwala mózg.Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko. |
|
|
|
 |
GregdeWal
stary wyga

Twój sprzęt: ALIELIDOMEK IV - Globebus I2
Nazwa załogi: GA2E
|
Wysłany: 2011-05-27, 15:03
|
|
|
Ja oczywiście jestem chętny i termin mi jak na razie każdy odpowiada... Więc na Gregdewala z Angeliką, Alunią i Białym Potworem liczyć możecie |
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
Historia ALIDOMKU I
Wypociny nałogowca
 |
|
|
|
 |
|