Przesunięty przez: janusz 2011-06-13, 13:41 |
Gdzie niedaleko Śląska? |
| Autor |
Wiadomość |
vincent
zaawansowany

Twój sprzęt: Carthago
|
Wysłany: 2011-06-03, 11:29
|
|
|
| darol napisał/a: | | kto chętny na weekend? |
może dołączymy w sobotę na wieczorek zapoznawczy |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-06-03, 11:34
|
|
|
| martini44 napisał/a: | artanek58, dziękuje za informacje.... a plac to jakiś srogi na kamperki czy jakieś maleństwo na tym kmpingu ???
| darol napisał/a: | | kto chętny na weekend? |
ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja |
Na takie małe zloty wystarczy miejsca bez obaw. |
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2011-06-03, 11:40
|
|
|
Dziś jedziemy nad Poraj.... jutro może Kalety, chyba że %% z piątku nie pozwolą na przemieszczenie się.... |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
darol
weteran KMW TEAM

Twój sprzęt: Knaus Sunliner
Nazwa załogi: darole - gorole ;-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Paź 2010 Piwa: 61/24 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2011-06-03, 12:12
|
|
|
| vincent, wpadajcie do Poraja |
_________________ Arek (nie Darek) :P
 |
|
|
|
 |
vincent
zaawansowany

|
Wysłany: 2011-06-03, 12:59
|
|
|
| darol napisał/a: | | vincent, wpadajcie do Poraja |
chętnie, tylko dziś nie dam rady. w sobotę rano ruszam w waszym kierunku i myślę że się spotkamy w Zielonce (będziecie?) |
|
|
|
 |
vincent
zaawansowany

|
Wysłany: 2011-06-03, 13:01
|
|
|
| martini44 napisał/a: | Dziś jedziemy nad Poraj.... jutro może Kalety, chyba że %% z piątku nie pozwolą na przemieszczenie się.... |
zadzwonię przed wyjazdem gdzie was szukać |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-06-05, 12:18
|
|
|
| O Kaletach zapomnijcie ? Musiał bym życia nie znac. |
|
 |
jelonka
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fendt Saphir 450 - też śliczna :))
|
Wysłany: 2011-06-14, 23:58
|
|
|
dzięki wielkie
dopiero uczę się poruszać po tym forum i "zgbiłam " swój temat ...
właśnie go znalazłam
dzięki wielkie za info!!
jakoś się nie poskładało z tym wyjazdem i nasza nova cepka nadal czeka na inaugurację......
ech ta praca :D no, ale z czegoś trza żyć :D
sezon wesel
ktoś musi piękne kwiatki przygotować
dlatego niestety, w weekendy ciężko mi się się wyrwać.... |
|
|
|
 |
kazik_
trochę już popisał

Twój sprzęt: Kayak Rimor
Nazwa załogi: [P_D_K]
|
Wysłany: 2011-06-17, 13:58
|
|
|
A gdzie w promieniu 150KM od Cieszyna? Szukam fajnego cichego miejsca, może nad wodą? z żoną przy nadziei , aby wypocząć troszkę. O zwiedzanie raczej ciężko bo to już prawie 7mc. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|