|
|
Przesunięty przez: janusz 2012-08-09, 11:27 |
Chorwacja czy Bułgaria?? |
| Autor |
Wiadomość |
Darek1968 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-02, 18:39
|
|
|
| kuchnia to syf byłem w Obzorze, zjeździłem okolice, ale są tam knajpy ukraińskie gdzie dają dobrze jeść, czysto i smacznie, wiem że czysto bo słowiańskie dusze spotkały się na wódce na zapleczu:) a z czystością jest różne, zależy jeszcze od ludzi, znam jedną Stefę co daj Boże żeby w Polsce tak było czysto jak ona dbała o czystość, ale potwierdzam znajomi twierdzili, że to wyjątek jak bywali ze mną u Stefy, poza tym była jeszcze wyjątkowa pod innym względem tak się zaprzyjaźniliśmy, że przynosiła rano warzywa i owoce za frico z dobroci serca i jak tu nie lubić Bułgarów:) nie była wcale wyjątkiem, jak wszędzie są różni ludzie... ale generalnie brudno jest i dziwaczne podejście do różnych rzeczy, gość potrafił ładą jeździć np. bez drzwi, hmmm, jest problem z jedzeniem w knajpach, bo jest tam jakiś wirus w wodzie, pewnie z brudu żona nie piła profilaktycznie i się pochorowała, ja byłem mądrzejszy:) |
|
|
|
 |
MarcoPolo
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Giottiline
|
Wysłany: 2011-06-04, 05:17
|
|
|
Jeszcze a propos rezerwacji . Nigdy nie rezerwowałem wcześniej miejsca na kempingu, bo wydaje mi się , że rezerwowanie miejsca w ciemno jest mocno ryzykowne . Chyba ,że znacie już kemping i macie jakieś ulubione miejsce. Wybierając miejsce na parę dni , trzeba się mu dobrze przyjrzeć , ale często i tak nas może zaskoczyć coś nowego. Mnie sie wydawało ,że zwracając uwagę na cień, niskie galęzie, najbliższe towarzystwo , gniazda pszczół, mrówki, zapachy z bliskich śmietników, odległości do wc, plaży i prądu i jeszcze mnóstwa innych rzeczy ,nic mnie nie zaskoczy dwa lata temu obudziłem sie na kempingu w wodzie po osie po nocnej burzy. . Dlatego najlepiej przyjechać na kemping rano , kiedy są wyjazdy i dobrze się rozejrzeć .Pozdrawiam ! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|