|
|
|
Całkowity nowicjusz :) |
| Autor |
Wiadomość |
Jaqb89
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2011-07-15, 12:36 Całkowity nowicjusz :)
|
|
|
Witajcie.
W poszukiwaniu informacji na temat cemperów trafiłem na to forum. Zauważyłem, że poziom wiedzy na ten temat jest tu bardzo duży tak więc proszę o rade. Zamierzam zakupić campera dla plus, minus 4 osób. Chodzi mi o najlepszy stosunek jakości do ceny. Nie mam dokładnie określonego budżetu, po prostu chcę aby camper był w miare dynamiczny, dobrze się prowadził i oczywiście był funkcjonalny i dobrze wykończony. Jestem totalnym nowicjuszem, więc nie wiem nawet od czego zacząć. Może ktoś jest mi w stanie polecić jakieś konkretne marki, modele? |
|
|
|
 |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2011-07-15, 18:34
|
|
|
| Na pewno nikt ci nic nie podpowie jak sie nie dowiemy czy mówimy o kwocie 5.000 , 15.000 czy 50.000 zł. |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 280/1357 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-07-15, 18:42
|
|
|
| Jaqb89, witaj na forum czytaj zadawaj pytania sam poszukaj odpowiedzi w postach ktore sa juz zamieszczone |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|