Podszybie-Ducato |
Autor |
Wiadomość |
scuter0
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato 3.0 180km
Nazwa załogi: scuter-squad
|
Wysłany: 2011-07-20, 20:49 Podszybie-Ducato
|
|
|
Witam-wczoraj wyciagnelem szybe z mojego kamperka bo z pod uszczelki zaczela wygladac rdza.Poszlo to w miare sprawnie balem sie zeby nie pekla ale wyszla elegancko.I tu niestety koncza sie dobre wiesci.Ogolnie masakra .Jedna wielka rdza.Przyczyna tego bylo to ze woda splywajaca z uszczelki nie splywala odplywami(byly drozne)tylko zbierala sie w innych miejscach.Tutaj zwracam sie do kolegow ktorzy to juz przerabiali jak TO ROZWIAZAC?.Dodam ze kumpel mi doradzil bym zrobil jak w maluchu byly tam dwa pionowe wglebienia .Tak zrobilem,jednak to nie wystarczy,wybralem sobie tez dobry czas na taka robote-pogoda swietna ,Zatem jestem otwarty na kazda sugestie.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 274/1281 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-07-20, 20:51
|
|
|
scuter0, A z sie prosi o zakup nowego podszybia |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): martini44 |
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2011-07-20, 20:55
|
|
|
Nowy pas podszybia jest jeszcze dostępny w cenie około 85zł !!! Skorpionik dobrze radzi- jak szyba wyjęta- wstawic nowy pas podszybia , dobrze zabezpieczyć i spokój na pare lat!!! |
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2011-07-20, 21:02
|
|
|
dajcie jakies namiary gdzie można kupić takie rzeczy...... też sobie kupie "na zapas" bo pieniądze żadne !!!!!!!!!! |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
Pablobos
trochę już popisał

Twój sprzęt: FIAT DUCATO II
|
Wysłany: 2011-07-20, 22:48
|
|
|
Ja kupowalem do swojego w marcu w EDPOLU w Częstochowie mieli na miejscu maja tez filie w Myslowicach http://www.edpol.pl/ |
|
|
|
 |
martini44
Kombatant

Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2010 Piwa: 72/171 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2011-07-21, 16:21
|
|
|
Skorpion, StasioiJola, dziękuje za namiary..... zamówiłem będę miał na jutro
Strzelam po piwku.... |
_________________ możesz ufać i liczyć na innych ale przede wszystkim ufaj i licz na siebie |
|
|
|
 |
scuter0
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Ducato 3.0 180km
Nazwa załogi: scuter-squad
|
Wysłany: 2011-07-21, 16:42
|
|
|
dzieki za info,niestety na razie musze to zlozyc tak jak jest,w sumie jest juz polatane tylko czekac na pogode aby pomalowac.Wyjazd na wakacje juz tuz tuz Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|