|
|
Przesunięty przez: janusz 2008-01-27, 13:53 |
Cztery strony świata... |
| Autor |
Wiadomość |
@ndrzej
weteran

Twój sprzęt: Laika Ecovip 309
Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Piwa: 131/209 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 2008-01-27, 12:42 Cztery strony świata...
|
|
|
Proponuję pochwalić się tutaj wyprawami jednym i tym samym kamperem w najodleglejsze miejsca w Europie - na północ, południe, wschód i zachód. Dobrze by było poprzeć to załączonymi zdjęciami z kamperem w tle.
Na początek chciałbym pochwalić swojego kamperka, który mnie nigdy nie zawiódł, a zawózł w odległe strony naszego kontynentu :-D (od kilku miesięcy kamper jest własnością Tadeusza i mam nadzieję, że sprawować się będzie równie dobrze!)
Niestety nie mam zdjęć z zachodu Europy (kręciliśmy wówczas film), z okolic Luksemburga, gdzie kamper został kupiony.
Na północy najdalej był kamper za kołem polarnym, co uwidocznione jest na załączonych zdjęciach.
Na południu byliśmy nim za Dubrovnikiem, zaś zdjęcia pochodzą z półwyspu Peliesac.
Na wschodzie najdalej byliśmy nim w Jurmale na Łotwie. Zdjęcia z kamperem w tle wykonane zostały na kempingu w Druskiennikach na Litwie.
Ciekaw jestem dokąd dojechaliście jednym i tym samym kamperem
Litwa.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 1862 raz(y) 69,36 KB |
Półwysep Peliesac w Chorwacji.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 1862 raz(y) 42,34 KB |
Norwegia1.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 94 raz(y) 78,16 KB |
Norwegia.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 93 raz(y) 88,5 KB |
|
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2008-01-27, 12:55
|
|
|
Dziękujemy wraz z Halszką za piękne zdjęcia naszego kochanego camperka. Jest po przeglądzie technicznym i w dobrej formie. Wiosną, gdy zrobi się cieplej, jeszcze uzupełnimy "zabiegi opiekuńcze" i ...w drogę!
A może...jakaś wyprawa wspólna? Żeby się za szybko nie odzwyczaić od starego towarzysza podróży? |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2008-01-27, 13:54
|
|
|
| Przeniosłem tutaj bo przecież chodzi o rekord. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|