|
|
|
Nowe campery będą tańsze. |
| Autor |
Wiadomość |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2011-10-24, 14:20
|
|
|
| Grzech-u napisał/a: | | Szkoda że nie było targów w Waszawie , czy to może oznaczać że nie ma zainteresowania takimi imprezami w naszyn kraju. |
Niedawno były Targi Mobilexpo w Krakowie, zatem Twoim mieście. Bylismy tam w liczbie 70 załóg.
Bylismy również na targach katowickich.
W przyszłym roku na wiosnę szykują się ogromne targi caravaningowe w Poznaniu z okazji MotoShow.
Zatem jest zainteresowanie. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
Grzech-u
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2011-10-24, 14:37
|
|
|
W Krakowie na targach byłem i juz się ciesze że w Poznaniu będzie duża impreza targowa w przyszłym roku zamierzam nabyć mojego pierwszego kampera i a tylko na targach można mieć przegląd ofert.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Endi
Kombatant

Twój sprzęt: LaLunia II / Mobilvetta K-yacht MH 85
Nazwa załogi: PaPi Team
Pomógł: 18 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Piwa: 315/492 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2011-10-25, 08:39
|
|
|
| Grzech-u napisał/a: | | ... może w na targach w Lipsku odnajdą się krajanie... |
Dwie a może cztery załogi z CCSz-cin wybierają się do Lipska. Wszystko zależy od warunków drogowych, nie wszyscy mamy zimówki. |
_________________ Najpiękniejsze hobby świata ! |
|
|
|
 |
Grzech-u
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2011-10-26, 18:53
|
|
|
Warszawa targi wg. mnie
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Stawki za wymajem powieszchni wystawowej są horrendalne .
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|